נשברתייייייייייייייייייייייייייייייייייי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול גיסתי היקרה ילדה בן בשעה טובה - כל כך מרגש וכל כך אוהבת שמחה בשבילה..
    המחלקה של היולדות ממש סמוך למיון נשים ונזכרתי איך ביקרתי שם בשביל הפלה לפני כמה 3 חודשים.....
    ולפני כחודש עוד הריון שנפל טבעי..
    נישברתי והדמעות לא הפסיקו לרדת - וכשהרמתי אותו אני לא יכולה לתאר את מה שעבר עליי.....
    לא חס ושלום מקנאה רעה... פשוט נקרע לי הלב שלי אין עדיין כלום... רק הפסדים!!...
    אני 11 ימים אחרי הביוץ אולי יותר כי יש לי מחזור של 32 ימים ופוחדת לעשות בדיקה ביתית כדי לא לחוות שוב את זה שנקלטתי ואז הפלה..... בא לי לישון ולהתעורר בחודש תשיעי
    ומקווה לבשורות טובות - יש לי קצת רגישות בחזה - וכבר למדתי להכיר כמעט כל תנועה בגוף...
    אז להיקלט להריון ברוך השם אני מצליחה... אבל לשמור עליו שישאר בפנים?????????????????????????? שתי הפלות ברצף של 3 חודשים! מה זה יכול להיות???

שבת שלום לכולן!!!!
    ואמן שכולנו נזכה לפרי בטן..... והריון משעמם!!!
7 תגובות
עמוד 1
  • קבלי
    מיה שמחכה לחסידה.....

• אני יכולה להבין אותך מעט.. אני מנסה כמה חודשים ולא מצליחה וגיסתי שהיא יותר קטנה ממני כבר עם ילד כזה מתוק... אני גם כל פעם שרואה אותו נמסה
    אני מאחלת לנו ולכל הבנות שמנסות להכנס להריון שנזכה להביא ילדים בריאים לעולם במהרה ובקלות בעזרת השם! אמן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לייה
  • אני ממש מבינה אותך
    http://www.holdthatpic.com/[/url
  • האם בדקו לך קרישיות יתר של הדם?

בהצלחה ושבעזרת השם ההריון הבא יהיה ארוך, תקין ומשעמם
  • לפעמים של הורמונלי, לפעמים זה הגוף שלנו דוחה את ההריון, לפעמים הוא לא השתרש טוב, יש מיליון סיבות למה יש הפלות.
    ממליצה שתיבדקי ע"י רופא ותקבלי תשובות, את לא יכולה לחיות בפחד!!
    קבלי ממני
    הכל יהיה בסדר!!

sOsHi
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה