אחרי שאתן מכירות אותי כל כך טוב לא אכתוב כחסוייה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לצערי עוברת עליי תקופה קשה קשה מאוד ואולי אתן שמות לב לזה שאני בקושי נמצאת פה. לא זה לא רק הילדים זה גם איזשהו דיכאון שנכנס לתוך חיי. כאילו אין שום שמחה בחיים אני מנסה לעבוד להיות כמה שיותר עם הילדים לתת להעניק ובסופו של יום מוצאת את עצמי לבד אומללה עצובה ובדיכאון. כן גם הילדים כבר שמו לב לשינויים של המצבי רוח שלי.
    האמת אני כל כך מצטערת להעיב עליכן, אבל האמת כמה שיש לי משפחה גדולה ככה אני מרגישה לבד ובודדה כל כך. כאילו אלוהים למה אף אחד לא אוהב אותי.
    אני מרגישה ריקה כל כך כך כאילו אין לי מה לתת ואין לי למה לצפות, רק חושבת להעביר יום ועוד יום. וגם בנוסף לכל גילו לעדן הפרעות קשב והתחלנו בטיפול של כדורים כן כן בגיל כזה ואפילו שהיא מצטיינת כנראה ההתנהגות שלה נובעת מזה. אני מטפלת בכולם ועושה הכל ומי מי מטפל בי מי שם לב ללב שנשבר וכבר לא עומד בעומס.
    אחרי שאני רושמת את זה אני פשוט מרגישה כאילו אני תמיד מעכירה את האווירה פה בפורום ותמיד מספרת רק דברים רעים שלי.אוהבת אותכן מלא ותקופה ארוכה היה לי כיף להיות חלק מהפורום המדהים הזה. אולי פשוט אקח פסק זמן ואחזור אליכן אחרי שארגיש יותר טוב.
    אוהבת אותכן מלא מלא
29 תגובות
עמוד 1
  • מותק!!
    אני שמחה שלמרות שאולי את חושבת שאת מעכירה את האווירה את עדיין כותבת,
    כי אנחנו פה גם בשביל זה!!
    קבלי מליוני-

אתר חדש של סקרים מתוגמלים-
    http://www.midgam.com?ref=93043

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • מבחינה אובייקטיבית המצב שלך לא פשוט בכלל, להיות אם חד הורית לשני מתבגרים זה קשה מאוד ובנוסף הבדידות שאת מתארת.
    אני רק יכולה לדמיין עד כמה המצב הזה קשה לך...
    הלוואי ותמצאי את הכוחות להמשיך להתמודד עם הקשיים ולתמוך בילדייך
    תיזכרי שאת עמוד התווך של הבית ואם את תיקרסי כל הבית יפול
  • תעריכי את עצמך יותר! (תראי מי כותבת לך...) את אמא מקסימה ודואגת!
    מקווה שהתקופה המבאסת תעבור לך מהר

• פיתוש תודה מאמי, את תמיד מוצאת דבר טוב להגיד ולתת הרגשה טובה
    אז כן כשאני יוצאת במעט אני מנסה לפצות את עצמי כי ריקודים יכוליים לתת לי קצת כוחות לתמודד עם המציאות שלי.
    אור כרגע לא כל כך מטופל אבל הוא במסגרת תומכת ובקרוב יתחיל שוב את הטיפול
    בהקשר לקשר אז כן יש לי קשר הוא לא חדש האמת היה קשה לי לשתף בגלל שהרגשתי כאילו אני מתפשרת, חזרתי למאיר אבא של יותם, והאמת אף אחד לא יאהב אותי יותר ממנו ואף אחד לא יקבל אותי ככה אם כל הבעיות שיש לי והאמת אף אחד לא היה רוצה להיות איתי במצבי הנוכחי. אני מקווה שאוכל להעניק לו את מה שצריך, הוא יודע שאני בתהליך ושזה בשבילי לא כל כך פשוט. נראה לאן זה יוביל.
    איפי וליא תודה רבה רבה עכשיו אתן מבינות למה אני אוהבת אותכן
    את המשפחה שלי אני לא משתפת.

• עדידה סטודיו - מדריכה ומאבחנת התפתחותית לתינוקות
    כנסו לאתר www.adidastudio.com
  • מותק, אני שמחה שיש מישהו..
    אני לא יודעת למה נפרדת מאבא של יותם אבל אני מקווה שאת לא מתפשרת על הלב שלך! ושהוא שווה את זה..

כי את שווה!

אתר חדש של סקרים מתוגמלים-
    http://www.midgam.com?ref=93043
  • מאמי את לא מעכירה שום אווירה

[[[

• נפרדנו כי מאיר גבר מאוד קנאי וגם בתקופת ההריון הוא לא כל כך תמך בי, ולאט לאט הקשר הלך ודעך. ואחרי הברית קרה מה שקרה ומאיר התגרז עלך משהו שממש לא הייתה סיבה לכך והחליט להעלם לאיזה 3 שבועות, ואחרי שהוא הגיע אז אני פשוט סילקתי אותו. ובתקופה הזאת גם המשפחה שלו בטח חשבה שאיזו מכשפה אני ולא תיארו שהוא הפסיק לבוא בגלל עצמו ולא בגללל שאני אמרתי וגם הם פשוט מאז לא ראו ולא שמעו את יותם
    חזרנו כי אני יודעת שמאיר אוהב את יותם, אוהב את אור ועדן מאוד מאוד, אפילו יותר מאבא שלהם, ואני מנסה לאט לאט לראות האם אוכל להרגיש אליו שוב פעם משהו, כרגע זה כן מין סוג של התפשרות. אבל בגלל זה אנחנו עדיין לא מגיעים לסיטואציה לחיות ביחד. עד שנראה לאן זה מוביל. הוא אמר שברצונו להשתנות ולהיות פחות קנאי נראה איך יילך מקסימום תמיד אפשר לסיים את זה שוב.
    תודה לכולכן על התמיכה והמילה החמה.
    ועדי מאמי את מהממת מזאת אומרת, תראי מי רושמת, רושמת אשה מדהימה חזקה מאוד מאוד
  • לא ידעתי שאת ואבא של יותם בתהליכי התקרבות מחדש

[[[

• את האישה הכי אמהית שפגשתי כל היום דואגת לילדים עם כל הצרות מסביב
    אז גם לך מותר לפעמים להיות החלשה שצריכה תמיכה כן גם מהילדים
    וכמו שכתבת בפייס שעדן עוזרת לך מעט ושומרת על יותם שאת יוצאת
    מותר גם לך והם ילדים חכמים שמבינים ואוהבים
    לאט לאט תאגרי כוחות תסתכלי על החיובי על זה שאלוקים נתן לך ילדים
    ונתן לך עוד המון דברים טובים שלפעמים אנחנו לא שמים ל

• סיגלית
    אני באמת, בכנות - אוהבת אותך.
    אני חושבת שאת אחת הנשים הכי חזקות, אמיצות ויצירתיות שאי פעם יצא לי להכיר.
    והכרתי לא מעט.
    זכיתי לתמוך בנשים שעברו מסכת חיים לא פשוטה, במובנים רבים מזכירה את שלך, ואף פחות מכך - בעמותת "רוח נשית". רובן של הנשים האלו נשברו, התמוטטו .
    ראי אותך: אמא לבד, ל - 3 ילדים, מתוכם 2 מתבגרים בעלי קשיים, עובדת, מתפקדת, מנסה לבנות זוגיות...
    אני לא חושבת שאת מתארת לעצמך עד כמה המוןןן זה...
    אני לא חושבת שאת מתארת לעצמך עד כמה ראוי להערכה זה...

אין בפי ובמקלדתי מספיק אותיות ומילים כדי לומר לך עד כמה אני מעריכה אותך.
    באמת.

אני חושבת שאת ראויה לכל סיוע.
    אכתוב לך את מס' הטל' של העמותה - לאחר שתחשבי על כך, אני מזמינה אותך להתקשר. תוכלי לקבל סיוע בחינם.
    המס' הוא: 072-2507770. אנו נמצאים ברח' יגאל אלון 30, ת"א (לא רחוק מרכבת ההגנה).
    אם תרצי לפנות ויש לך עוד שאלות, או להתייעץ עם מי לדבר ומה לספר, פני אלי (באמת שאעזור לך בשמחה... במה שאוכל): [email protected]
    שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T
  • בנות תודה רבה לכולכן, כמו שחשבתי ואמרתי אין עליכן אתן מדהימות ומחזקות והלואי והרבה בנות היו מודעות לפורום המדהים הזה ולתמיכה ולאהבה שקיימת פה. כי יש המון, אפילו אים זה וירטואלי. לאחת כמוני עדיף וירטואלי מאשר כמעט כלום.
    שרון האמת שאני ישתמש בטלפון שנתת לי בהחלט אשמח לקבל סיוע, כי אלו לא חיים ובטח שהבית צריך להיות יותר שמח וצוהל

• [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif

• מאמי את בורג חשוב פה במערכת הפורום
    וחשובה לנו
    כל אחת עוברת תקופות טובות ותקופות קשות
    ובגלל זה אנחנו פה לא??
    יש לך גם את הנייד שלי אם בא לך לשוחח
    לאב יו
  • שמעי את מדהימה, את פשוט בעיני כמו לביאה
    שמנסה לגונן, לדאוג, לעשות הכל שיהיה הכי טוב
    וסיגלית מקווה שבאמת תתגברי על התחושות האלו
    ושיהיה לך הכי הכי טוב ואני נהנית לראות תמונות שלך בפייס
    שאת רוקדת, נראה שזה עושה לך טוב

שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר

עבודה מהבית :
    http://www.xn----miceskz.net/?refer=hadas15
    נסו ...זה עובד מקבלים כסף
    [center]אתר המתכונים שלי : [center]http://www.2all.co.il/web/Sites/2007-8/
  • סיגלית ,
    כתבי לי, ואכתוב לך (או שנדבר) למי לפנות, ומה לספר.

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.

• סיגו'ש

האמת הרבה זמן כבר לא נפגשנו ו/או דיברנו
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • יקירתי יש תקופות שהם מאוד לא קלות...לצערי את נמצאת שם עכשיו.
    אני דווקא רואה את היתרון שעכשיו גילו לעדן את בעיות הקשב והריכוז-ככה היא תוכל לסיים את הבגרויות על הצד הטוב ביותר ולהתקבל ללימודים גבוהים אם תרצה
  • תרגישי טוב נשמה
  • סיגליתוש

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

• סיגלית

• אניה מאיר אוהב אותי מאוד מאוד, רק שאני בזמן האחרון הפסקתי לרצות בכלל להיות בקרבתו, מקווה שזה יעבור לי. הקנאה כנראה לא תעבור לו לגמרי אבל שישמור אותה לעצמו כי גם עם יש חבר אפשר שיהיו ידידים וגם לדבר עם אנשים שעושים לי טוב.
    משפחה מלוכדת כן אנחנו אבל מה לעשות שהצרות הביאו אותנו לזה, והרבה מזה תודות לגרוש שלי. שיילך לעזאזל
    מקווה שהתקופה הזאת תעבור במהרה אחרת כבר הילדים שלי לא יסבלו אותי ככה וגם אני לא את עצמי. אני מאוד משתדלת לא להכנס לזה וכן לתת לעצמי פרגון רק שבאמת באמת קשה לי. אני מוצאת את עצמי אכולה מעצבים ודיכאון וקיבינימט הכל נופל על כולם.
    תודה לכולכם על התמיכה, אתם אנשים מקסימים שאלוהים שם אותכם בדרכי.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה