חזרתי אתמול מביה"ח... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול חזרתי ברוך-השם מביה"ח הביתה.

יום ה' חגגתי את יומהולדתי (7.10) ואת הבשורה הכי נפלאה שיש
    בדיקת-דם ובטא מעל 1,000

יום ו' קבעתי לרופא, שהראה די סימנים ללחץ (מסתבר,שיש לראות שק מעל 1,000).
    קבע לי בדיקות-דם לראות הכפלה: ימים א',ב' ותור ליום ג' לאולט'..

האמת,שדי הצטערתי,כי חששתי,שאולי הגעתי בהתלהבות מוקדם מידי..ושעליי להיות קולית הפעם ולהגיע לדופק רק לקראת שבוע 7 , כי הרופא היה די לחוץ ולא-מתאים לי לחץ בתחילת-היריון...
    כבר הייתי בסרט של דופק פעם: הדילמה האם זהו היריון-צעיר או שישנו עיכוב-התפתחותי (לפני ההיריון של נעמה).

הגעתי אליו אופטימית,עם בטא שרק עלתה..אך הוא גילה ממצא בחצוצרה/שחלה (טפולה), האמת,שגם אמרתי לו,שיש לו מכשיר-מעפן,גרוע מאוד באיכותו, אך זה לא-עזר לי..

הוא ביקש וממש התחנן,שאקח מונית-ספיישל לבי"ח עכשיו,דחוף..
    (הוא חשש מדימום-פנימי,התפוצצות-החצוצרה חלילה ומסכנת-חיים מיידית לא-עלינו).

צחקתי איתו,שסוף-סוף בעלי יהיה מרוצה ממני,שבזמן-היריון,אני מפנקת את עצמי עם מונית-ספיישל,אז לפחות יוצא משהו טוב מכל-הסיפור שהוא הפיל עליי..
    צחקתי איתו,שממש אין לי זמן עכשיו בחיים לבי"ח..
    הסתבר,שאישתו היא המזכירה שלו,הוא שלח אותי אליה לעידוד..
    היה לה דימום-פנימי, עברה כריתה והיא ניצלה ברוך-השם..
    אז שאלתי אותה באומץ: תראי לי את הילדים שבאו אחרי..
    ולמזלי צדקתי: היא הראתה לי בפל' את 2 הילדים-הנוספים
    והיתה מקסימה: נתנה לי את הפל' שלה לעדכן!

יצאתי החוצה לתפוס-מונית הביתה,התקשרתי לבעלי,אימי ואחיותיי..היו מדהימים כולם. שכנה-מדהימה וחברות מעירי,ישר התגייסו לבייביסיטר,אך לא-היה צורך (אז התעקשו לעזור והגיעו עם אוכל,כשלא-הייתי וגם היום,ת'כלס, המתנה הכי טובה שיש)
    כשהבנתי מה אני מספרת,פרצתי בבכי מהנשמה קורע-לב מסתבר ואז אשה ראתה אותי וביקשה לאסוף אותי לביתי וכך מצאתי את עצמי עוד מעודדת אותה,כי היא נפרדה מבעלה השבוע..ושוב לא-יצא לי לפנק את עצמי עם מונית-ספיישל

הגענו הביתה,סידרנו תיק ונסענו...
    הגענו,היו 2 אחיות פוסטמות,ישר דחפו אותי ללחץ-דם..ואז קלטתי,שזהו,אני נכנסת לטיפולים וזה שיט-ענק..
    ביקשתי לשבת בנחת,לשתות-מים ולהירגע,כדי שהתוצאה תצא-ריאלית..
    הן החלו לומר לי,שאין-מצב,עליי להיות בצום,כי אני הולכת לניתוח לכריתה..
    החזרתי לה,שאם זה ככה ושהיא דואגת להלחיץ אותי,אז אני בורחת לשתות-מים וחוזרת רק כשאירגע מדבריה..כמובן,שעבדתי עליהן,כדי שיגלו אמפטיה וזה עזר..
    ת'כלס,הייתי חכמה,ניכנסתי למצב של אופטימיות,שסייעה לי לאורך כל האישפוז מאוד מבחינת-היחס אליי.

שלחו אותי לבירורים באולט',אצל פרופ' ואח"כ במכון-פרטי עם אולט'-איכותי..
    מצאו ממצא ברחם..
    מסתבר,שהיה לי היריון-מולארי (הורמונלית,הבטא עולה,אך מבנית,אין-שום צמיחה של ריקמה-עוברית), מכאן חששו להיריון מחוץ-לרחם לא-עלינו..
    יום למחרת,פתיחה-ידנית של צוואר-הרחם,כאבים-מטורפים (ועוד לקחתי פעמיים אופטלגין-נוזלי ולא-עזר, שאני אקח תרופות,זה כנראה באמת משהו מיוחד).
    ואתמול: גרידה בהרדמה-כללית..
    היה עוד חשש,שיש לי סוג-דם 0-, שעלול לפתח נוגדנים כנגד רקמות-עובריות ולראותן כגוף-זר ולגרום לי לסכנה חלילה...
    בעלי-היקר,ישן באוטו בלילה-הראשון..כדי להיות צמוד אליי..וביום-השני כמובן חזר כדי להיות איתי...

הייתי במיטה-האמצעית,2 בנות מצדדיי,לא-הייתה להן-ברירה,פשוט גרמתי לאווירה-אופטימית בחדר, פרקנו כאב ונקרענו מצחוק (למשל: הן צחקו,כי אמרתי להן,שמותר לי עדיין לאכול עוגייה,כי אני עדיין בהיריון..), החלפנו-מידע ואפילו זכיתי להכיר את הפדיקוריסטית-הבאה שלי,אני מתה לטפח את כפות-הרגליים (בדיוק הצבתי לעצמי יעד כזה השנה).

אז זהו,נגמר ההיריון-הזה ובע"ה מתחילה תק'-חדשה בע"ה.
    אני מאחלת לכולנו שפע,פרייה ורבייה בכל-התחומים.
21 תגובות
עמוד 1
  • אהבתי את הגישה האופטימית שלך.
    בהצלחה בהריון הבא
  • מתוקה שלי, נורא עצוב לי שאיבדת את ההריון הזה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • יקירתי...עברתי בדיוק את אותו הדבר לפני ההריון של יעל שלי...אותו המצב עם אותה האבחנה...מאחלת לך בקרוב מאוד הריון בריא וארוך...שבת שלום

• ווואוווווווווווווו החלמה מהירה ואמן בקרוב הריון תקין ובריא 40 שבועות משעממים
    עבודה מהבית :
    http://www.xn----miceskz.net/?refer=hadas15
    נסו ...זה עובד מקבלים כסף
    [center]אתר המתכונים שלי : [center]http://www.2all.co.il/web/Sites/2007-8/

• יום נישואין

• מרווה

גאיה וקורן שלנו

• [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif
  • מאחלת לך את מה שאני מאחלת לעצמי.
    הריון תקין וארוך שבסופו נחזיק עוד אוצר בריא בידיים.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • כל הכבוד על האופטימיות.
    ב"ה בקרוב הריון קל ותקין
  • איזה אישיות את!!!! אין דברים כאלה...

• החלמהמהירה
  • את מדהימה אותי כל פעם מחדש באופטימיות שלך ובראיה של חצי הכוס המלאה.
    ב"ה שזה נגמר בגרידה ולא בניתוח עם הוצאת חצוצרה או שחלה.
    מאחלת לך שבקרוב תעדכני על בטא חדשה ו-40 שבועות של הריון תקין ומשעמם

• מאחלת לך הריון תקין ואופטימי כמוך בע"ה

שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר

• וואו,ברוך השם שזה נגמר ככה,כשהגדולה שלי הייתה בת חצי שנה הגעתי למיון עם כאבי בטן מטורפים-מה שהתברר כהריון בחצוצרה,שהתפוצצה.....לקח להם קרוב לשעתיים(!!!) לקלוט מה בכלל קורה לי(לא ידעתי שאני בהריון כי עדיין הנקתי),ועד שהם קלטו,אני כבר נכנסתי למצב של "שוק",שזה רגע לפני...חס ושלום.
    אז באמת,ברוך השם שהוא התעקש איתך הרופא,וב"ה שהקשבת לו,אני מאחלת לך החלמה מהירה,והריון תקין ובריא במהרה
  • וואווווווו

ממש ריגשת אותי
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]

• אתן מקסימותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
  • מתוקה שלי

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה