היי בנות! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות אני לא מצליחה לסגור פה את הפרופיל שלי. מישהי יודעת איך?
8 תגובות
עמוד 1
  • מה זאת אומרת לבטל? למחוק את שם המשתמש? אין דבר כזה ממי. פשוט אל תשתמשי בו

באהבה, סיון
  • אין מה לסגור, זה לא אתר הכרויות
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • תודה בנות. פשוט לא ידעתי איך זה עובד. אין לי מה להשאר פה..אני לא ממשיכה.רופא אמר לי שאין סיכוי לשני מוקפאים לשרוד...ומהתחלה אני לא יכולה להתחיל. אז זהו התחלנו לחשוב על אימוץ. פה זה לוקח הרבה זמן אז בטח מחו"ל. בהצלחה לכולן.
  • אנ ג'
    אני לא יודעת למה אינך יכולה לנסות שוב

אבל אם אם החלטת אז בהצלחה
    אנחנו אוהבות אותך ומחזקות אותך

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • הי מתוקה,
    לא הבנתי... יש לך שני מוקפאים ואת מוותרת על ההחזרה שלהם ???.
    כי אם כך המצב, למרות כל הטענות של הרופא, הייתי מציעה לך כן לנסות להחזיר אותם. כי מה יכול להיות. מקסימום כבר החלטתם לאמץ. אבל שווה לנסות !!!

בכל מקרה, שיהייה המון הצלחה. בע"ה שהדרך תהייה מהירה וכמה שיותר קלה - למרות שכמובן זו פרוצדורה ארוכה ....

אז שיהייה המון הצלחה וכמובן תעדכני אותנו בע"ה שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

• אנג'י מתוקה,
    עצוב נורא לקרוא את השורות שכתבת...
    ברור לי שאין כל דרך שאוכל לחזק אותך באמת כמו שהייתי רוצה.. אבל בכל זאת אשתף אותך במחשבותיי (בתקווה שאת עדיין נכנסת לכאן מעת לעת)..
    אימוץ זה דבר נפלא!!! ארוך ומייגע, אבל נפלא!!! מאז ומתמיד רציתי לפחות ילד מאומץ אחד. עוד לפני ההריון של הבן שלי ועל אחת כמה וכמה לפני שהבנתי שיש לנו בעיה.....
    לתת חיים לאדם אפשר בכמה צורות. האחת היא באמת להרות וללדת, אבל זה לא נגמר שם... החלק העיקרי הוא לתת הזדמנות לאדם קטן שכבר נולד לגדול ולהתפתח לאדם בריא, חזק וטוב... עבודה מקודשת, הכרוכה בהמון אהבה ונתינה (אולי אפילו יותר מלגדל את התינוק הביולוגי).. בעיניי זה מדהים ואני מקווה שגם אני אוכל פעם לאמץ ילד ולתת לו משפחה אוהבת ותומכת ואת המסגרת שהוא זקוק לה..

יחד עם זאת, יש לכם עדיין צ'אנס לילד משלכם. אל תוותרו... זה קשה, אני יכולה אולי לנסות ולתאר לעצמי כמה זה קשה, אבל אני מאמינה שאימוץ לא יהיה קל בהרבה... תקחו חופש, תבררו על אימוץ, אבל תתנו לעצמכם עוד הזדמנות...אולי לא עכשיו, אולי אחרי האימוץ.. אבל תנסו לפחות עוד פעם אחת...
    שולחת לך מיליון נשיקות מתוקה, שיהיה לכם בהצלחה בכל דרך שתלכו...

[ u
    rl=http://smiles.33b.ru/smile.150961.html]
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...

• הכל זה מלמעלה... בעזרת השם הריון במהרה
  • פאפיה - עשית לי עור ברווז
    מיה שמחכה לחסידה.....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה