בדיקת הריון ביתית של ה- 6 ימים לפני - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מישהי כאן מנסיונה ניסתה את הבדיקה של 6 ימים לפני איחור הוא הראה לה שלילי ורק כשהיה איחור הוא הראה חיובי ??????????
3 תגובות
עמוד 1
  • הי מיכל
    אני יכולה לומר לך מנסיון שלי ושל חברות, שהבדיקה הזאת לא תמיד מראה בדיוק 6 ימים לפני תאריך האיחור המשואר, לפעמים היא כן מראה בדיוק 6 ימים לפני האיחור, ויש פעמים שצריך לחכות כמה ימים.
    שמעתי מחברות סיפורים שרק כמה ימים אחרי הזמן האיחור המשוער הופיע קו, והן היו בהריון תקין לגמרי, וגם להפך היו שהקו הופיע מוקדם ואחר כך נעלם (הריון כימי / הפלה טיבעית).

שתדעי שיש הרבה סיבות שיכולות לגרום ל"פס" להופיע מאוחר יותר, כמו: ביוץ מאוחר, זמן עשיית הבדיקה בוקר או ערב...

אם יש לך פס אז רוב הסיכויים שאת בהריון גם אם הוא הופיע לך "מאוחר" מימה שציפית, בשביל הרגעה כדי לך לעשות בדיקת דם, ואז זה יהיה "רישמי".

המון בהצלחה
  • לא ניסיתי,
    אני חושבת שעדיף תמיד לחכות לאיחור....
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • עזבי שטויות..
    תחכי לאיחור, נכון שהסקרנות הורגגגגת אבל תתאפקי...

sOsHi
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה