עידוד והצעות לבדיקות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי לכולן
    אני רוצה להתייעץ עם מישהי ופה אני מרגישה "בבית", יש לי היסטוריה של שנתיים בנסיון להכנס להריון, מלוות בשני היריונות חוץ- רחמיים (בצדדים שונים בגוף) ובהפלה טיבעית אחת (תחילת הריון).

הרופאה שלי (ראש מחלקת נשים בבי"ח ידוע) שלחה אותי לבדיקת היסטרוסקופיה איבחונית, ובדיקות דם לקרישיות בדם (גם גנטיות בנושא קרישיות).
    כל הבדיקות אמרו שהכול בסדר, בקרישיות היו לי 2 חריגויות שהרופאה אמרה שלא משפיעים על כניסה להריון או החזקת הריון.

עכשיו "ההוראה" זה שנמשיך לנסות טיבעי אחרי שאעבור את המחזור הבא (לבדוק שהכול בסדר אחרי ההיסטרוסקופיה).

הקיצר אני ממש לא מאמינה כבר שנכנס טיבעי, והכנתי את עצמי לגרוע מכול, ופתאום ה"כול בסדר" ושנמשיך לנסות... אני עדיין רואה שחורות.
    אני העלתי את הנושא לפני הרופאה שאולי יש לי בעיה בחצוצרות, שבהיסטרוסקופיה לא יכלו לראות את החצוצרות רק את הפתחים שלהם, והיא אמרה שאם יש בעיה אז כורתים את החצוצרות, ואני נבהלתי (כורתים זו מילה נוספת בישבילי לאת לא יכולה להכנס להריון) אמרתי לה שהיא צודקת ושנמשיך לנסות טיבעי... ועכשיו אני עדיין לחוצה ומפחדת מה"עתיד"...

למישהי היה מיקרה דומה, או שיש לה עצות בקשר לבדיקות נוספות שאפשר לעשות?
    אני מאוד צריכה עידוד כרגע
5 תגובות
עמוד 1
  • היי

לא חוויתי את מה שאת מתארת...

הלחץ לא יעזור לך כאן בכלל תנסי להיות רגוע עשיתם בדיקות והכל בסדר
    תקחי לעצמך חודשיים שלושה לנסות טבעי, אפילו בקשי מהרופאה מעקב זקיקים
    כדי שתיהיי בטוחה מתי הביוץ ו"תעבדו" סביב זה.
    אם אחרי הזמן שהקצבת לא התפתח הריון הייתי ממליצה לך לעבור סידרת בדיקות
    לך ולבעלך.. נקווה שלא תגיעי לזה בכלל ותיקלטי במהרה

הכל זה מלמעלה... בעזרת השם הריון במהרה
  • סליחה?
    שנתיים אתם מנסים להרות...והתשובה של הרופא זה להמשיך לנסות???

מיה שמחכה לחסידה.....
  • זה בדיוק מה שאני חשבתי, זה נראה לי הרבה זמן שנתיים כדי לקבל תשובה שה"כל בסדר"! חוצפהההה!!
    הרופאים האלה...
    תעשי מעקב זקיקים ותנסי חודשיים! לא יותר! ואז תחזרי לרופא (אם לא תכנסי), כמו זינה הנסיכה הלחומתתתתת!!!
    מעצבן!!!

sOsHi
  • תודה על התמיכה, אני באמת אברר בנוגע למעקב זקיקים, די נמאס מהערכות הביתיות... כרגע אני רק מחכה שה יגיע ורק אח"כ נוכל להתחיל לנסות מחדש (אחרי הבדיקה האחרונה שעברתי).

מה זה בעצם מעקב זקיקים? זו בדיקה חד פעמית או שכול יום צריך להבדק? מתי עושים אותה? לפני מחזור, אחרי, בזמן? איזו סוג בדיקה זאת?

לגבי השנתיים... היו כמה עיקובים, פעמיים הריון חוץ רחמי- דרשו סביבות החודשיים שלושה "התנזרות" אחרי, וגם אחרי ההפלה היה צורך ב"תקופה לאיזון הגוף", וגם המשכתי גלולות איזה חודשיים אחרי החתונה מסיבות פרקטיות, (ברוב התמימות שלי חשבתי שזה מייד יגיע כשנרצה- הגיע בסוף החוץ רחמי הראשון באותו חודש). אז זה לא ממש אשמת הרופאה.

פשוט קצת קשה לתמרן בין החיי היום- יום, העבודה, הסביבה, המשפחה, וגם הניסיון להביא "תוספת קטנה" למשפחה, נראה שאין מספיק זמן במשך היום להכול, שלא לדבר על "כוחות", אני כרגע במצב של מה שיהיה יהיה.

תודה על העזרה
  • מעקב זקיקים אינה בדיקה פולשנית מידי,
    החל מהיום ה10 למחזור מבצעים בדיקה וגינאלית ובדיקת דם,
    ועוקבים אחרי הזקיק שמתפתח לך בשחלה,
    כשהזקיק יהיה בגודל של מעל 19 ועד 24 הוא אמור לבייץ,
    ואת היום המדוייק יודעים לפי ההורמונים שלך (בדיקת דם)
    לפי ההתקדמות וגדילת הזקיק הרופא יגיד לך מתי לבוא שוב....
    אם עושים הזרעה,
    אז 36 שעות לפני ההזרעה, ניתן לתת זריקה שגורמת לזקיק להבשלה סופית,
    ובכל לקלוע למועד המדוייק של הביוץ...בזמן ההזרעה....
    אם לא עושים הזרעה,
    אז פשוט מקיימים יחסים כשהרופא אומר לך שאת לפני ביוץ....
    שיהיה המון בהצלחה, ממליצה לך על המעקב...זה יכוון אתכם דיי במדוייק...
    ואני מבינה את קשיי היום יום
    מיה שמחכה לחסידה.....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה