שאלה לבנות שעברו קיסרי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם קורה לכן שיש תקופות שהכל בסדר ויש תקופות שיש לכן כאבי גב תחתון בלתי נסבל??? כי לי אמרו שזה יכול להיות בגלל הזריקה של ההרדמה...

5 תגובות
עמוד 1
  • אני לא יודעת איך זה אצל בנות שעברו קיסרי אלקטיבי
    אצלי היו 2 קיסרי חירום והייתי עם אפידורל, אין לי כאבים בגב התחתון אבל לעיתים רחוקות מרגיש לי נמלוליות ברגל שמאל.
    למה שלא תשאלי רופא אולי אפשר לטפל בזה
  • כן, זה קרה תקופה ארוכה אחרי הקיסרי, בתקופה האחרונה מרגישים את זה פחות.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
    ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • לי אין
    לא נראה לי קשור
    חוץ מזה שזאת אותה הרדמה כמו של לידה רגילה עם אפידורל אז אין קשר לניתוח הקייסרי
    אבל את יכולה להתייעץ עם רופא

[
  • לא הייתי מקשרת את זה דווקא לניתוח/הרדמה בעיקר כי אחרי מגיע עולל פצפון שלוקחים המון על הידיים, חזה שגדל ופרופורציות גוף רגילות משתנות או בקיצור - יש לחץ כבד יותר על הגב אחרי לידה.
    ע"מ להקל על הלחץ כדאי לעמוד ביציבה נכונה יותר ולעשות תרגילים לחיזוק שרירי הבטן - ואז גם שרירי הגב התחתון מתחזקים.

• מסכימה עם ענבר, הכול עניין של מידות גוף שמשתנות.
    לא חושבת שיש הבדל בין קיסרי חירום לאלטיבי (ההליך הוא אותו הליך),
    לי יש כאבי גב ולאחרונה הלכתי לפיזיו' והוא נתן לי כמה תרגילים להחזרת הסחוסים למקום, אבל להגיד שזה מה שפתר את הבעיות זה מוגזם...
    גם הדיאטה אולי תפתור לי את הבעיה..

---
    אמא מאושרת ומושלמת של קסם ופלא.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה