מי מכירה תופעה זו? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי נועם אוטוטו בת שנתיים נכנסה השנה לגן ונהייתה ממש רכושנית לדברים שלה וזה מתבטא בכך שהיא מגיעה לגן ועד שהיא חוזרת(כולל זמני ארוחות ושינה)היא לא עוזבת את התיק שלה וישנה בובה שם שגם אותה היא לא משחררת..
    בבית יש לה חדר משחקים וככה לקראת הערב שהיא משחקת היא מנסה להרים ה כ לללל לסלון...בשתי ידיים קטנות ושמשהו נופל בדרך...והכל נופל בעצם היא בוכה....לקראת השינה ה כ ל עולה איתה למיטה לא מוכנה לשחרר את המוצץ+בקבוק+תיק גן+ספר אלו הדברים הקבועים ואולי מתלווה לזה עוד משהו....ואם לוקחים לה היא צורחת...איך משחררים אותה מכל החבר'ה האלו?
8 תגובות
עמוד 1

• [[[

• הבנתי שבגיל הזה "רכושנות" היא דבר מאוד טבעי ואפילו חלק מההתפתחות.
    גם אצל להב זה ברמות לא נעימות בכלל (היא ממש משתלטת על הכל)
    אבל זה אמור לעבור לבד, כמובן להבהיר לה שלא חוטפים משחקים ובטח לא מרביצים - אבל אם בא לה לשמור את המשחקים שלה לעצמה ולא לשתף זה זכותה

באהבה, סיון
  • תשאירי לה זה הרבה פעמים קורה,זאת הטריטוריה שלהם וכמו שאמרו מעלי..לחופה היא לא תיקח את הצעצועים והדברים שלה
  • אצלינו זה די פאדיחה לפעמים

[[[

• גם ליהודה יש משחקיה שלמה במיטה וכל פעם אני כבר צוחקת איתו שלא נשאר לו מקום לישון מרוב משחקים, אז הוא מראה לי שכן נשאר לו.
    מה שכן, כל פעם שאני מחליפה לו מצעים אני שמה הכל במקום, ובד"כ הוא לא מתלונן כי אני מראה לו כמה שהמיטה שלו מסודרת ויפה.
    אבל תוך שבוע (עד להחלפת המצעים הבאה) כבר המיטה מתמלאת בכל האוצרות שהוא מוצא ברחבי הבית.
    אין מה לעשות, זה טבעי ונורמלי בגיל הזה, וכולם מרגיעים אותי שזה יעבור.
    הרגע נזכרתי גם במשהו שהגננת שלו סיפרה לי.
    רק יהודה ועוד ילדה בגן גמולים ויש להם שני שירותים קטנים כאלה של ילדים אז היתה חלוקה, אחד שלו ואחד שלה.
    לפני שבוע הצטרפה ילדה חדשה לגן וגם היא גמולה כבר, וכשפתאום יהודה גילה אותה יושבת על ה"שרותים שלו", הוא כל כך כעס עלהי, "השרותים שלי, השרותים שלי!".
    אז את רואה שזה אבעי ונורמלי, וכל הילדים ככה.

מירי, אמא לשתיים וחצי
  • חחח איזה מצחיקים...אהבתי "השירותים שלי.."
  • מוכר , מוכר , מוכר
  • כפי שכבר אמרו לפני- זה טבעי.
    יכול להיות שבגן היא צמודה לדברים שלה, כדי להרגיש יותר ביטחון

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה