שאלה למניקות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

טוב, אני חושבת שזה מכובד כמעט חצי שנה הנקה - לא?
    הבעיה היא שהפסקתי בשישי להניק, ואני פוחדת שיהיה גודש.

אתן חושבות שאם היה גודש כבר הייתי מרגישה?
    חייבים רק כדורים לייבוש או שאולי יום יומיים וזה יעבור?

אשמח לתגובה מהמבינות,

איילת
6 תגובות
עמוד 1
  • יכול להיות שהגודש יתחיל לך אחרי כמה ימים

אם את מרגישה שהגודש ממש בלתי נסבל, תשחררי מעט במקלחת, לא חייבים כדורים לייבוש החלב, אבל צריך לשים לב שלא מצטבר יותר מדי חלב שלא מתפרק ועלול לגרום לדלקת, אם הגודש נמשך יותר מיום, תשחררי מעט חלב

• אני אחרי כמה ימים לא יכלתי לסבול יותר ולקחתי כדורים...
    אבל אי אפשר לדעת, אם תראי שמתחיל גודש ואת סובלת תקחי
  • עדיף לא להגיע למצב שיש הרבה גודש כי זה עלול לגרום לדלקת, כשהתחיל לי מעט גודש פשוט לקחתי חזייה ישנה ושמתי עלי כרוב והסתובבתי איתה בבית. הכרוב סופח אליו את החלב. אני לא ממש זוכרת אבל נראה לי שזה לקח כמה ימים עד שנגמר לגמרי החלב.
    לא לקחתי כדורים
  • מה קורה מותק?
    את הפסקת בבת אחת או בהדרגתיות?
    דניאל דחתה על הסף את ההנקה ברגע שגילתה שיש בעולם הזה דברים אחרים חוץ מציצי... ואם אפשר לא להתאמץ אז למה לא... הקיצר בגלל שזה היה בבת אחת היה לי גודש אבל ניסיתי לסחוב עד כמה שניתן ואז שאבתי וככה לאט לאט זה פסק, ללא כדורים (קיוותי בתוך תוכי שאולי היא תתחרט

• כשאני גמלתי את שקד מהנקה, סבלתי מגודש נוראי!!! חשבתי שהשדיים שלי יתפוצצו

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • תחכי עוד כמה ימים ותראי אם יש גודש.
    אם זה קל - אז תשחררי קצת באמבטיה,
    אם זה רציני - אז קחי כדורים.
    בפעם הקודמת שהפסקתי להניק סבלתי שבוע מגודש מטורף עד שלקחתי את הכדורים לייבוש

מיטל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה