משתגעת מערכת הביוץ הזו!!! עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    אני יודעת שבדיקות הביוץ לא טובות לכל אחת, אבל אני לא יכולה שלא להעזר בהן.. אחרת איך אדע מתי הביוץ? כל עניין בדיקת ההפרשות, לא עוזר לי, כל הזמן יש לי משהו שם..לא נראה צמיגי במיוחד..לא מרגישה מספיק בטוחה לסמוך על זה.
    התחלתי לבדוק מיום חמישי האחרון, היום ה- 8 למחזור. היה פס אחד חזק ושני בהיר. ביום ששי, היום ה- 9 למחזור היו 2 פסים חזקים אז קיימנו יחסי מין.
    ביום שבת היו 2 פסים חזקים ובגלל שכולם אומרים לנו יום כן-יום לא (לא עשינו בדיקות לספירת זרע. עדיין), אז לא קיימנו יחסים אתמול. עכשיו כשבדקתי עם הבדיקה, היה פס אחד חזק בלבד. אז פספסנו????? ידעתי שזה יקרה. ידעתי. עכשיו אני כ"כ כועסת על עצמי שלא עשינו את זה גם אתמול. ידעתי.
    איך זה ייתכן?? אוףףף. למה אלוהים עושה לי את זה? למה?
    הבדיקות הללו הראו לי חודש שעבר 4 ימים של פסים חזקים..
    ולא ייתכן שלא היה ביוץ הרי הבדיקה כן זיהתה את הפרשת ההורמון.
    האם להמשיך בתוכנית של יום כן יום ללא , ולכן לקיים יחסים גם היום וביום שלישי, מבלי להתייחס לערכה הזו ותוך התייחסות לכך שאם המחזורים שלי 25 ימים, אז אני כן סביב הביוץ כרגע ואמורה לבייץ יום שני/שלישי/רביעי כזה? (לפי מחשבון הביוץ)
    מה עושים?????????
    משתגעת כבר. אוף!
11 תגובות
עמוד 1
  • מאמי... ברגע יש שני פסים חזקים זה אומר שב 24-48 שעות הבאות יהיה ביוץ...

הערכה מזהה יומיים בערך לפני הביוץ...
    שיהי לך בהצלחה!!! בשורות טובות...
  • אני מודה לך מאד על התשובה המעודדת רק שאני לא רגועה עדיין.
    למה הבדיקה הראתה היום כאילו היא כבר לא מזהה את הביוץ?
    אם הביוץ אאמור להתרחש תוך 24-48 שעות מיום ששי שבדקתי, אז היום צריך להיות הביוץ בשיאו אזי מדוע הבדיקה לא קלטה אותו?
    חודש שעבר אף הרגשתי דקירות בימים הרלוונטיים. היום- כלום.
  • הבדיקה מראה שני פסים לפני הביוץ וזהו.. ביום עצמו של הביוץ את לא תראי 2 פסים!!! הבדיקה מזהה את עליית ההורמון לפני שהוא מגיע לשיאו.

אם ביום שישי עשית בדיקה ויצאו לך שני פסים זאת אומרת שבערך מהיום את מבייצת... תתחילי לפעול בהצלחה!!!!!
    בשורות טובות...
  • ממי!!!
    תודה תודה תודה!!!
    עשית אותי מאושרת!!!
    אני מייד שולחת לבעלי מייל שיגיע היום מוקדם מהעבודה!!!

בהצלחה לכולנו ובשורות טובות אמן!
  • חחחחחחחחחחחחח

תגידי לו שיחזור מהעבודה מוקדם עם הרבה כוחות בשורות טובות...
  • בלי עצבים יפתי.... הזרע מחזיק בגוף האשה שלושה עד ארבעה ימים.... תהיי אופטימית
  • חחחחחחחחחח...
    מזל שמישהי אמרה לה, התחלתי להילחץ...

sOsHi
  • טוב, אז קודם כל תודה לכולן. מרגישה קצת מפגרת, העיקר שהבנתי את הפרנציפ של ערכות הביוץ הללו.
    שנית, אנחנו עושים את זה כבר יום כן יום לא מאז יום ששי, לפי מחשבון הביוץ. לפי ערכות הביוץ וכאבים שחשתי הביוץ התחיל אתמול וזה גם היה יום של "כן" אז עשינו זאת.
    היום בעלי הגיע מאוחר מהעבודה ואין לו כוחחחחחחחחחחח
    נכון שהיום זה יום של "לא", אבל חשבתי לתת פוש קצת וביומיים של הביוץ לעשות יום אחרי יום..
    אוף מה עושים? כל הפיתויים לא עוזרים.
    הוא מאד רוצה תינוק אבל קשה לו עם "העבודה"..

מבואסת... נראה לי שהחודש אבוד

Little

בשורות טובות

• Little

בשורות טובות
  • טוב גיליתי כאן דברים חדשים
    אתמול היו לי שני פסים חזקים ברורים!!! וקיימנו יחסים פעמיים!!!
    אז אם אני יעשה בדיקה היום יהיה לי גם פס אחד?
    בגלל זה יש לי גלי חום.
    יאללה הלוואי
  • בהצלחה בתקווה שהחודש זה החודש

http://www.holdthatpic.com/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה