גירוי יתר של השחלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכל הבנות היקרות בפורום,

אני אמורה במחזור הבא להתחיל את לקיחת ההורמונים שלפני ה-IVF ואני קוראת בחוברת הסבר על גירוי יתר של השחלות ועד כמה זה יכול להיות מסוכן ורציתי לדעת מכן המנוסות האם מישהי נתקלה בגירוי יתר שהגיע ממש לידי סיכון.........
    אני ממש שוקלת לוותר על הכל מרוב לחץ מהגירוי.......
    האם יש דרך להמנע או לעשות משהו

בבקשה ספרו/שתפו אותי
    תודה
    רפאלה
6 תגובות
עמוד 1
  • אני רק בטיפול הראשון, וזה אכן מפחיד...
    אבל צריך פשוט לבחור רופא טוב, ולהיות במעקב צמוד,
    לשתות הרבה ולהתפלל שזה יגמר בלי גירוי....
    אין לי מה לומר מניסיון, רק שגם אני חוששת, אבל בכל זאת צוללת....

בהצלחה
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • הי מתוקה,
    גם אני לא מכירה את זה באופן אישי תודה לאל...
    כמו שמיה רשמה. לשתות הרבה ולקוות שהטיפול יצליח ושלא ייגרם גירוי יתר.
    מעבר לזה - להיות כל הזמן עם היד על הדופק. לא להיות שאננה לכלום. בכל דבר קטן - להרים טלפון לרופא, לשאול להתייעץ. ללכת גם למיון במקרה הצורך. ממש להיות קשובה לגוף, אם משהו נראה חריג.....
    אני באופן אישי לא ויתרתי ולא הייתי מוותרת על שום טיפול בגלל הפחד. זה חלק מהדברים שלוקחים בחשבון. זה סיכון, נכון , אבל לדעתי זה מתגמד לעומת הסיכוי להריון.
    שיהייה לך המון הצלחה. מקווה שנשמע ממך בשורות טובות בע"ה שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

• היי רפאלה
    מניסיון אישי של גירוי יתר שחלתי אומנם לא חמור מידי נראה לי אישפוז של 5 ימיים
    זה לא ממש גרוע עוברים הכל ומסכנים הכל בשביל ההריון הניכסף
    הרבה הרבה מים מעקב והכל עובר
    לרוב הגירוי מלווה בכאבי בטן תחתונה { נוזל חופשי}
    ולעיתים גם בבטן עליונה { גם נוזל חופשי}
    אני יודעת שהגירוי נגרם בדרך כלל משאיבת ביציות מרובות
    מקווה שעניתי על הכל את מוזמנת לשאול ואשתדל לענות
    והכי חשוב שיהיה בהצלחה
  • שמעתי על זה אבל לא עשיתי אף פעם טיפול כזה, כך שלא יודעת לענות
    אני מסכימה עם הבנות שצריך להיות קשובה לגוף ולעקוב אחרי שינויים
  • היי,
    היה לי מקרה קל של גירוי.
    שכבתי בבית ושתיתי הרבה מים. היום כאבים אבל לא ממש נורא וגם האופטלגין הנוזלי עזר.
    לי החזירו בזמן כי הגירוי לא היה נורא...
    לא יכולה להגיד לך שהיה כיף אבל גם לא נורא.
    לא בגלל זה היתי מפסיקה טיפולים מה גם שמקרים חמורים הם נדירים מאוד.

בהצלחה
  • הי, רפאלה!
    כן, בהחלט, זה יכול לקרות, אבל אני לא הייתי מפסיקה את הטיפול בגלל זה.
    כמו שהבנות אמרו-לשתות הרבה מים, לקוות ולהתפלל לטוב, לסמוך על הרופא ולא להסס להתקשר אליו בכל שאלה, גם אם היא נראית לך קטנה או לא חשובה. הכל חשוב בתהליך הזה.
    אני לא רוצה לה]חיד אותך, אבל לי זה קרה ולא הפסקתי את הטיפול ואם הייתי צריכה חלילה לעבור את זה עוד פעם אז הייתי עוברת. אבל הרופא שלי אמר שזה קורה לעיתים רחוקות מאוד ושזה לא נפוץ מידי.
    אז שיהיה לך המון בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה