חמש בבוקר לא נרדמת.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף בנות, קשה לי....
    אתמול נפגשתי עם הרופא,
    קיבלתי כ"כ הרבה הסברים מעיקים על הFSH הגבוה שלי.....
    על כך שרק הגיל שלי הביולוגי הוא לטובתי - 33 - כי בעצם זה אומר שאולי כמות הביציות בירידה משמעותית אבל האיכות עדיין בסדר.....
    כלום לא בטוח....
    "יכול להיות שתופעות גיל הבלות יקדימו משמעותית את הגעתן" -ככה הוא אמר
    אני אראה זקנה? או רק ארגיש?....
    "הולכים להפריה ויש סיכוי ששוב יהיה חוץ רחמי"
    וכמובן שהסבירו לי בפירוט על כל הסיכונים הכרוכים.....
    מצד אחד רוצה תאומים, כך שאם אכן אני במצב כ"כ קטסטרופה - תבינו, מטפלים בי כמו במבוגרות בנות 40+ , שלפחות אם לא יהיו הריונות נוספים נסגור את הבסטה עם 3 ילדים....
    מצד שני, מי מבטיח לי בכלל אפילו ביצית אחת??
    ותאומים זה סיכון......ובעבודה שלי - אני מתרוצצת, חיה בלחץ, נוסעת וחוזרת, ואין מצב אפילו ליום אחד של שמירת הריון.....
    בייחוד שבקיץ זו העונה החמה אצלנו בעבודה - החופש הגדול- ואני חייבת להיות במיטבי....
    בקיצר, מחשבות רבות מתרוצצות,
    התעוררתי בחמש מחלום בלהות,
    בעלי לא ממש מבין..לא ממש רוצה גם כנראה...
    אני מרגישה כ"כ לבד
8 תגובות
עמוד 1
  • נראה לי שמישהי לא ישנה הלילה?????אני רק קמתי יושבת עם כוס קפה ורואה את ההודעה שלך.את כל כך לחוצה מותק.קודם כל עזבי את הלחץ בצד...תתחילי את הטיפול ותראי השכל יהיה בסדר.אל תכניסי את עצמך לסרטים.פשוט תזרימי עם זה.תיקחי פסיפלורה זה מרגיע.ותחשבי שאת הולכת לעשות את זה בשביל הבייבי שלך והכל יהיה כמו שאת רוצה.רופא צריך להסביר ולהגיד את כל האפשרויות וזה לא אומר שזה מה שיקרה לך..אני מבקשת שתעזבי את הלחץ ותתחילי לחשוב פרקטית...וחיובית ,כמובן.קיבלת כבר פרוטוקול??
  • ראיתי שזה פרוטוקול קצר. זה הכי קל.תוך שבוע את בשאיבה ....אני עברתי גם קצר.מבאיחה לך שזה קל וקצר...מאחלת לך המון בהצלחה ותראי שהכל יהיה כמו שאת רוצה...תקני פסיפלורה .זה מעולה דווקה בזמן הטיפולים..שולחת לך המון ולישון טוב בלילה ......חחח
  • הי בובה,
    מבינה את החששות שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

• בוקר טוב!
    גם אני במצבך...
    רק שאני יותר צעירה ממך לפחות ב5 שנים !
    הfsh שלי גם גבוהה וגם בי מטפלים בהורמונים חזקים מאוד .
    אל תלחצי הכל יהיה בסדר !!!
    הכל מאת ה' ! הם לא קובעים כלום !
    אני כול טיפול יצרתי בין 5 ל10 זקיקים לא כולם היו טובים אבל בהחזרות היו לפחות 3 או 4 עוברים להחזרה .
    אל תתיאשי תתפללי הרבה ותראי שבע"ה יהיה טוב !
    בהצלחה
  • פשושה יקרה - מבינה לליבך ואנחנו כאן בשבילך מתוקה.
    גם אני במצבך וגם אני צעירה בת 26 עם FSH בשמיים + זרע חלש
    אני עברתי 2 שאיבות היו לי 3 ביציות ו4 ביציות הכי חשוב זה האיכות לא הכמות.

עכשיו הכל נראה לך אבוד אבל כשתתחילי את הטיפול הכל יתגמד
    בע"ה יש לך טיפול קצר וזה מהיר את תראי שאת תגידי לנו שעבר מהר

תיהייי חזקה ותתפללי המון שיהיה לך בהצלחה
    הכל זה מלמעלה... בעזרת השם הריון במהרה
  • פשושית לא ליפול עכשיו את רק בתחילת דרכך"עצבות נועלת שערי שמיים תפילה פותחת שערים נעולים והשמחה בכוחה לשבר חומות"
  • הי ממוש, רק עכשיו רואה את ההודעה שלך...
    כנראה שפשוט התפספס לי...
    לדעתי אין לך מה לחשוש, ולשבור את הראש בלחזות מה יהיה העתיד...
    כי בתכלס - הכל יכול להיות וזה לא בשליטתך...
    אני גם רוצה תאומים כדי להיות שקטה שאם לא ילך יותר....
    אז 3 ילדים זה נחמד מאוד , משהו שאני יכולה לחיות איתו,
    אף על פי שחלמתי על מינימום 4...
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • תודה נשמות....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה