רגרסיה באוכל: צריכה עצה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום
    הבן שלי בן 10 חודשים.
    עד לפני 3 שבועות היה אוכל בנוסף לבקבוקים 2 ארוחות בוקר וצהריים, הוא היה אוכל ממש יפה ועם הרבה חשק.
    מזה 3 שבועות הוא לא רוצה כלום חוץ מבקבוק, הוא נראה טוב ויש לו מצב רוח טוב אבל הוא פשוט מסרב לקבל אוכל מוצק.
    האם יש לכן עצה בשבילי? האם זה שלב? האם אני צריכה לעשות משהו?

תודה
7 תגובות
עמוד 1
  • יש מצב שהוא מוציא שיניים??
    בנוסף תבדקי שאין לו פצעים בפה חלילה
    תנסי לתת לו לאכול דברים שאת יודעת שהוא אוהב במיוחד
    להאכיל אותו תוך כדי משחק או סרט שהוא אוהב

• זה מה שקרה לי עם יותם, ורק בימים האחרונים הוא התחיל לאכול עוד פעם. אומנם הוא עדיין יונק, אבל היה אוכל גם אוכל מוצק.
    שהתחיל את הגן בקושי נגע שם בפירור והיום ב"ה הוא אוכל אומנם עדיין לא מספיק אבל יש התקדמות. יש תקופות ואים את ממש דואגת קחי אותו לרופאה ותעשי בדיקות.
    מקווה שיעבור לו במהרה
  • לי היה משהו דומה יעצו לי לעשות לו שבועיים הפסקה, אח"כ לתת לו לשבת ולשחק עם האוכל ואם במקרה מכניס לפה להגיד כל הכבוד וכו', ואז לאט לחזור להאכיל, בלי לדחוף.

]
  • יכול להיות שהוא מסרב כי כואבות לו החניכיים (צומחות לו שיניים) גם לנו היה שלב כזה,תעקבי שזה לא נמשך הרבה זמן..שירגיש טוב

• אני רואה שכבר ענו לך

יש הרבה שלבים כאלו, לדעתי הוא מצמיח שיניים

כמה שיותר להעשיר את הבקבוק - הוא הוא רוצה בקבוק - תוסיפי לו דייסות בטעמים, לפחות תדעי שהוא קצת ישבע ויעלה במשקל
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • המון תודה על כל התשובות :-)
  • לא להתעקש ולהמשיך להציע מגוון מאכלים,
    רוצה - יאכל,
    לא רוצה - פעם הבאה

מיטל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה