אוף זה כל כך מאכזב... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מזמן לא רשמתי בפורום הזה, אבל רק לאחרונה אני מנסה להיכנס להריון, בסה"כ חודשיים ואני יודעת שזה ממש קצת זמן אבל זה עדיין מאכזב כל פעם מחדש שמקבלים את המחזור.

אני ממש עצובה ולא מפסיקה לבכות... אפילו בעבודה שהבוס שאל בשלומי התפרצתי בבכי, לא יכולתי להתאפק... איזה פדיחה.

רק הבוקר קיבלתי אחרי שבוע איחור והייתי בטוחה שאני בהריון, אני כל כך עצובה:(
8 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל, תרגעי!
    חודשיים זה באמת כלום זמן, אני מנסה חמישה חודשים ואין עדיין כלום...אני ממש לא בהיסטריה (עדיין) ואני יודעת שזה יגיע בסופו של דבר.
    זה מאוד מאכזב לקבל כשאת מנסה להיקלט אבל מצד שני אני חושבת שזה טוב שהמחזור הגיע בזמן בלי בעיות ותופעות למינהם..
    זה מעיד על זה שאין בעיה כלשהי, ושהריון זה עיניין של זמן.
    אולי זה לא מעודד אבל זה עוזר לחשוב ככה.
    כולן נכנסות להריון בסוף!!!

sOsHi
  • תודה, נקווה לטוב...
    וגם לך שיהיה בהצלחה

• חמודה... ליבי איתך...
    זה כ"כ מתסכל... מה שנשאר לנו זה רק לקוות ולהתפלל שהפעם זה יקרה והחודש אמן והתפילות שלנו יתקבלו...
    תתנחמי בזה שאת לא לבד... ושזה יקרה בסופו של ד בר...

לייה
  • תודה רבה לכולן על התמיכה

רויטל
  • כולנו באותה סירה...
    ליבי איתך...
    ונחזיק אצבעות לחודש הבא
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • אני ממש מבינה אותך!!! גם אני כמוך מנסה מעט זמן אך ממש מתבאסת כשהמחזור מגיע...
    עצה שלי, תני לעצמך להתבאס אך תהיי גם חיובית וב"ה חודש הבא יופיעו 2 פסים :)))
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה