היא הגיעה.................... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז אחרי איחור של 5 ימים (שזה אף פעם לא קרה, המחזור שלי סדיר ומדוייק) ה- בשורות טובות...
6 תגובות
עמוד 1

• הכל זה מלמעלה... בעזרת השם הריון במהרה
  • מתוקה... גם אני עברתי את התחושה הזאת לפני שבוע וחצי...
    אני לא הפסקתי לבכות...
    בעזרת השם הפעם כולנוווווווווווווו נקלט להריון תקין ומשעמם אמן בזכות רחל אמנו!!

לייה

• לא נורא ממי!!
    ב"ה חודש הבא יהיו בשורות טובות
    לפחות החודש בגלל האיחור תנסו "לפעול" עד 20 יום אחרי קבלת המחזור כדי לתפוס גם ביץ מאוחר...
    בהצלחה
  • כן.. למרות שלא נראה לי שהיה ביוץ מאוחר כי בדיקת ביוץ הראתה תוצאה חיובית ביום ה- 14....

אבל תודה לכן בנות.... אני מתעודדת... לא משנה אם זה יהיה חודש הבא או עוד חודשיים, העיקר שיבוא בריא ובשעה טובה... בשורות טובות...

• לי לא היה איחור, הגיע ביום שהיה צריך להגיע בשעה המדוקיית אפילו כמו חודש שעבר!! אוף! למרות שאפילו לא היה לי זמן לצפות ולקוות, איפשהו זה היה צביטה בלב לראות שקבלתי
    אבל אני נושמת עמוק, נרגעת ויאללה!! הולכת לקראת עוד ביוץ ובע"ה החודש "נתפרע" עם בעלי!!
    חחחחח!!

בהצלחה!!!

sOsHi
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה