היי בנות נעים לחזור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    אני הייתי פעילה בפורום הורים וגם במנסים להרות לפני 3 שנים ויותר כשניסיתי להרות עם בני השני שהיום בן 3.5 . שמי יעל והיה לי שם משתמש אחר אבל בגלל שהוא כולל את שמי הפרטי עם המשפחה אז החלטתי לשנות אותו.
    יש לי שני ילדים, רון בן 7 ואיתי בן 3.5 ואולי מישהי זוכרת אותי לפי הסיפור הריון של איתי שהיינו בטיפולים שנה וכשהחלטנו לעשות הפסקה עם הטיפולים נכנסתי להריון טבעי.
    מאז ומתמיד עקבתי אחרי הפורום אבל לא פירסמתי הודעה המון זמן ואני יודעת שעכשיו זה לא זמן טוב להצטרף בגלל חסויות למיניהן אבל בכ"ז החלטתי לחזור עכשיו.

עכשיו לשאלתי. אני בת 34 וכמו שכתבתי עם שני ילדים. אני חושבת על ילד שלישי אבל יש בעיה. התחלתי לעבוד במקום חדש לפני 3 חודשים (החודש אני אהיה 3 חודשים) ואני יודעת שאם נכנסים להריון לפני ותק של 1/2 שנה לא מגיע ההטבות של ביטוח לאומי. כמו שכתבתי לקח לנו שנה ויותר להיקלט עם הילד השני ואני מפחדת ששוב יקח המון זמן וטיפולים וכאלה (למרות שעם הבן הראשון ניקלטתי חודש אחרי הפסקת גלולות)
    לחכות עוד 3 חודשים? להפסיק גלולות מעכשיו? מה אתן אומרות? מישהיא היתה במצבי וניכנסה להריון לפני ותק של 1/2 שנה? מה קורה אז?

תודה בנות
    יעל
6 תגובות
עמוד 1
  • המידע שיש לך הוא ממש לא נכון, הדבר היחיד הוא שאולי יכולים לפטר אותך אם יש לך איזשהו סעיף החוזה שאומר שאת על נסיון שם של חצי שנה או משהו כזה.
    ביטוח לאומי את מקבלת אם את עובדת עשרה חודשים לפני הלידה לפי שלושת התלושים האחרים.
    אני עובדת במקום עבודתי שמונה חודשים וחודש אחרי שהתחלתי לעבוד שם נכנסתי להריון, בררתי בביטוח לאומי ואני לא מפסידה כלום!
    אני לא יודעת מאיפה יש לך את המידע הזה לגבי החצי שנה.

מירי, אמא לשתיים וחצי
  • אז לפי מה שאת כותבת ההבדל היחידי הוא שאם נגיד אני אקלט מהר ואודיע על ההריון לפני ותק של 1/2 שנה הם יוכלו לפטר אותי? ומה קורה אז? מגיע לי לחתום בלישכה? כמה זמן? ומגיע לי ביטוח לאומי על החופשת לידה?

סורי על מטר השאלות, אני פשוט לא מכירה את החוקים

תודה
    יעל
  • אני מבינה שאף אחת לא מגיבה בגלל שלא מכירים אותי

אז אני יכולה להגיד לכן שכשהייתי פעילה הגעתי לאחד ממפגשי הפורום שהיו במישחקיה בקניון הזהב (כשעוד היתה קיימת) ופגשתי שם את איפי ואת RIT ועוד בנות שאני לא זוכרת כרגע.
  • היי ברוכה הבאה
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • ברוכה השבה, תתקשרי למוקד של ביטוח לאומי או דרך האינטרנט.

בהצלחה

שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר

גל

מאי

טל

שי

מתן
  • ברכה השבה
    [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה