היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
התינוקת שלי בת שנה ו4 חודשים נכנסה השנה לגן, הרופא ילדים ממליץ ואני לא יודעת מה להחליט. שנה שעברה היתה בבית איתי ולא חיסנתי אותה ועבר בשלום טפו טפו. השאלה היא עכשיו בגן, יש יותר סיכוי לחלות.
תיעצו לי בבקשה [url=http://www.wishafriend.com/] [
6 תגובות
עמוד 1
לא מחסנת. לא מאמינה בחיסון הזה. מכירה המון אנשים שדווקא בשנה שהחליטו להתחסן חטפו שפעת הכי חזקה :-)
איזה קטע, גם אני רציתי לשאול אתכן על החיסון... רופא הילדים ממליץ לחסן ולהתחסן, אני ממש מתלבטת היות והילדים שלי חוטפים כל חורף אוזניים וגרון, ואוכלים אנטיביוטיקה... [/][ []
לא מחסנת לדעתי זה בולשיט שנה אחת חיסנתי את עצמי ואחריי החסון כל החורף הייתי חולה
אני השנה לא חושבת שאחסן, חיסנתי בעבר והיום חולים כרגיל שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!
גל, מאי, טל, שי ומתן שה' ישמור עליכם מכל משמר
גל
מאי
טל
שי
מתן
לא מחסנת ולא מתחסנת בעצמי (יש חיסונים בבי"ח לכל הצוותים)!
יש 80 ומשהו סוגים של שפעות והחיסון שמופק כל שנה הוא חיסון שמבוסס על 3 זנים שהיו נפוצים ביותר בשנה שעברה באיזורינו (תשימו לב- 3 מתוך 80! ושל שנה שעברה!) ולכן יש חולים שמתחסנים ובכל זאת חולים כי נדבקו בזן שלא כלל בחיסון.
השנה אם אני לא טועה בתוך החיסון יש חיסון נגד שפעת החזירים שהיה נפוץ בשנה שעברה.... יש כמובן שיפור בסיכון לחלות אם מתחסנים אבל לדעתי האישית לפחות שיפור זניח מאוד ולכן לא מתחסנת מעולם ולא אחסן את הילדים!