היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
למי שמשתמשת בשקיות אחסון באיזה חברה ? וכמה זמן כבר ?
למי שלא משתמשת בשקיות האחסון .. איפה מאחסנים את הבגדים ?
קניתי כמה פעמיים והם היו על הפנים אולי לא קניתי את הסוג הטוב [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif
12 תגובות
עמוד 1
קניתי בעבר ביום שישי בקניון - באחד הדוכנים כך שאין לי שמץ של מושג איזו חברה - אבל הן מעולות כבר איזה ארבע עונות של תיפקוד.
קניתי עכשיו של ניקול אבל עוד לא ניסיתי אז אני עוד לאיכולה לספר.
אני מאחסנת בשקיות ואקום של חברת סנו, בגדול מרוצה. היו לי מקרים שתוך כדי הכנסת הבגדים נוצר חור פיצי ואז זה כבר לואקום, אבל בכל מקרה אני ממשיכה לאחסן את הבגדים בתוך השקית (אין לי ממש בעיית מקום...) ראיתי שבהום סנטר גם מוכרים, לא זוכרת את השם אבל הם יקרים משמעותית מסנו ולכן אף פעם לא קניתי.
אני קניתי שקיות וואקום של סנו זה עולה בערך 25 שקל בשופרסל דיל יש 2 בחבילה זה מעולה
גם אני בשקיות איחסון עם הוואקום-ואין לי מושג של איזו חברה. לפני חודש בערך עשחיתי סדר בארונות והתרמתי את כל ביגדי התינוקות שלי יחד עם שמיכות בגדי חורף ..מלא מלא.. ככה שהתפנה לי מלא מקום...אז מקומן של השקיות חזר לארון...ללא שימוש..אבל זה בסדר גמור אלו עם הוואקום..
גם אני הזמנתי השבוע שקיות באינטרנט לאחר סקר שוק.. חברת 5765 צריך להגיע כל יום.. חברה המליצה עליהם.
אורי ועדי עדידה סטודיו - מדריכה ומאבחנת התפתחותית לתינוקות כנסו לאתר www.adidastudio.com
אני קניתי של סנו סושי... סבבה לגמרי
אני מאחסנת בקרטונים אצל סבא שלי
]
תודה רבה [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif
אני מאחסנת את הבגדים בשקיות רגילות במחסן(יש לנו מחסן גדול בחצר...) כשנעבור דירה תהיה לנו בעיה
אני מאחסנת בקופסאות פלסטיק גדולות אבל רק כי יש לי מרתף עם המון מקום לאחסן בו נראה לי שאם הייתי בארץ הייתי משתמשת בשקיות ואקום
יקירתיייייייי מה שלומך? מה שלום ליאבוש?
אני מאחסנת בעיקר שמיכות פוך בגדים אני לא שומרת הכל תורמת השקיות של סנו מעולות