צריכה עצה/עידוד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני במעקב זקיקים בעקבות שחלות פוליציסטיות.
    יום ראשון היה זקיק 14 מ"מ ורירת 6.5
    היום (שלישי) זקיק 15 ורירית 7.5
    למה זה גדל אצלי כל כך לאט?
    מה הסיכוי שיהיה ביוץ החודש (אני ביום 17 למחזור)
    מתחילה חודש הבא אקקלומין.
    משהי נכנסה עם זה להריון?
    ממש מבואסת!!
    ערב טוב
6 תגובות
עמוד 1
  • לא מבינה למה את מבואסת...
    הגדילה נראת בסדר גמור...
    הזקיק יבייץ כשיהיה בגודל 19 - 24
    ועדיף שעד אז הרירית תהיה 8 פלוס...
    אל תספרי את הימים, זה ידוע שלבנות להן שחלות פוליציסטיות
    יש מחזורים ארוכים והן אינן מבייצות על היום ה14...
    תמשיכי במעקב זקיקים....ועיקבי אחר הבדיקות דם שלך...
    יהיה בסדר....
    בהצלחה
    מיה שמחכה לחסידה.....

• הכל זה מלמעלה... בעזרת השם הריון במהרה
  • אצלי הביוץ מגיע ביום ה-21
    כל עוד הוא מגיע אין בעיה...
    גם אני עושה מעקב זקיקים, ויש לי מחר...

בהצלחה
  • היי לילי,
    אני פוליציסטית, בחודש שעבר עשיתי פעמיים מעקב זקיקים !!! נאמר לי שאין או לא היה ביוץ, והרירית מאוד דקה 4.8............... לא נתנו לי ליטול כדורים מכיוון שלא בדקו בבדיקת דם עדיין אם צריך, אבל עזבי לא רלוונטי אני הולכת לעשות לך חיוך גדול על הפנים......
    להפתעתי ולשמחתי נקלטתי דווקא באותו החודש.... ואני כבר בשבוע 6 תודה לאל ברוך השם !!!!
    מה שאני רוצה בעצם להגיד לך זה שבבקשה ממך ומכל מי שרואה את ההודעה שלי אל תבהלי מכל מה שהרופאים אומרים תאמיני בה', הכל ממנו תאמיני לי !!! הגוף שלי הוכיח לי את זה טוב מאוד !!! תראי אותי מה לא אמרו לי ובאיזה שהוא סוד כמוס הגוף שלי החליט שדווקא כן מתאים לו הריון, בדיוק באותו החודש שהייתי במעקב פעמיים
    יש תקווה לכל הפוליציסטיות למינהן
    תעבדי החודש בלי קשר למה שמראה לך המעקב זקיקים

בשורות טובות

• תודה רבה על העידוד!!
    בהריון של הילד הראשון שלי גם אני נקלטתי בלי בעיה, אבל הבעיה החא שאז היינו בטיול בחו"ל ולא הייתי בלחץ בכלל..
    הסיפור שלך כל כך מעודד, כברקראתי את ההודעה שלך לפני מספר ימים וכל כך שמחתי בשבילך, שיהיה לך הריון מדהים!!

ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי רוצים תינוקי

היי לילי,
    אני פוליציסטית, בחודש שעבר עשיתי פעמיים מעקב זקיקים !!! נאמר לי שאין או לא היה ביוץ, והרירית מאוד דקה 4.8............... לא נתנו לי ליטול כדורים מכיוון שלא בדקו בבדיקת דם עדיין אם צריך, אבל עזבי לא רלוונטי אני הולכת לעשות לך חיוך גדול על הפנים......
    להפתעתי ולשמחתי נקלטתי דווקא באותו החודש.... ואני כבר בשבוע 6 תודה לאל ברוך השם !!!!
    מה שאני רוצה בעצם להגיד לך זה שבבקשה ממך ומכל מי שרואה את ההודעה שלי אל תבהלי מכל מה שהרופאים אומרים תאמיני בה', הכל ממנו תאמיני לי !!! הגוף שלי הוכיח לי את זה טוב מאוד !!! תראי אותי מה לא אמרו לי ובאיזה שהוא סוד כמוס הגוף שלי החליט שדווקא כן מתאים לו הריון, בדיוק באותו החודש שהייתי במעקב פעמיים
    יש תקווה לכל הפוליציסטיות למינהן
    תעבדי החודש בלי קשר למה שמראה לך המעקב זקיקים

בשורות טובות

• גם עכשיחו את תיקלטי בלי בעיה... נהפוך הוא... לידה מסדרת את כל העניינים שם...
    לא להתרגש מהרופאים, תאמיני ויקרה !!!! הסוד זה הרבה אמונה ובטחון בה'

בשורות טובות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה