סקר...בערך. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה דעתכן על נשים שיולדות קרוב לגיל 50 (בערך)?
    .
    [url=http://www.glitterfly.com]

16 תגובות
עמוד 1
  • שיהיה להן במזל טוב!
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • עדיף לא ללדת אבל מי אני שתקבע
    יש לי חברה שאבא שלה היה בן 65 כשהיא נולדה
    והוא נפטר כשהיא הייתה בתיכון זה קצת עצוב
    נכון שתוחלת החיים עלתה אבל אמא בת 50 זה לא כמו
    אמא בת25 הסבלנות היא אחרת הכל שונה
    אני לא מכלילה נשים שאין להם בכלל ילדים וניסו כל החיים
    להביא ואז זה קרה
    אבל יש נשים שרצו קריירה ובגיל 50 נזכרו שהם רוצות ילדים
    נראה לי קצת אגואיסטי
  • אני נגד

]
  • אני חושבת שאם אישה שלא הצליחה בפוריות ופתאום בגיל 50 מצאו טיפול חדש שיעזור לה אז בהצלחה
    אבל גברת מקונדרת שענין אותה קרירה {עבודה לימודים וכו} אני חושבת שזה ממש אבל מממש אגואיסטי וגועל נפש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    לילה טוב
  • אגואיסטיות, לדעתי.
    לא חושבים לטובת הילד כלל.
    רק לספק איזשהו צורך אישי, שהיה צריך לספק מזמן, אבל אז זה לא היה נוח.

ילד זה לא צעצוע....

לדעתי גם נשים שניסו ולא הצליחו להביא ילדים, באיזשהו שלב צריך להפסיק לנסות.
    עם כל הכאב שבדבר.
    כי בשלב כלשהו המטרה הופכת את פניה...

בגיל 50 זה כבר מאוחר מדי, אפילו אם זה חלום חייה...
    אם חושבים את טובת הילד ולא את המצב הנפשי של האמא.

• בתור אחת שעברה טיפולי הפריות, אני יכולה להבין מישהי שעוברת שנים טיפולים ובסופו של דבר נקלטת להריון בגיל מאוחר.
    או חס וחלילה אמא ששכלה את בנה ואין לה ילדים נוספים או נשאר ילד אחד וזה מה שינחם אותה
    יש לי בעיה עם אלה שמתעוררות פתאום לקראת גיל 45-50 ואומרות "וואלה בא לי ילד"- זו אגואיסטיות לשמה וממש לא לחשוב על הילד מה יקרה איתו.
    ויש את הנשים שנשואות ויש להם ילדים גדולים וחיי אהבה נפלאים עם הבעל שפתאום מגלה במקום שייגמר המחזור שהיא בהריון- אז זה גם החלטה לא קלה.
  • שמעתי על זוג בן 45/7, שהביא ילד, כי מגיע שלב שצריך בקשר לעשות ילדים ולא "לפספס" את החוויה...
    מה שהיה לי עצוב לשמוע,שבאמת,הוא נועד להיות תכשיט-חיצוני..
    הילד נושך,מרביץ ולא-מדבר עדיין (בן שנה ו-4 בערך) בגן..האם לא-משקיעה בו,עצוב
  • לי אישית אין דעה בעניין- שכל אחד יעשה מה שנראה לו

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • טוב אז אני אענה. .אני בת יחידה להורים שהביאו אותי בגיל מבוגר יחסית לדור שלהם. אמי הייתה בת 34 ואבי בן 44 כשהוא היה אוסף אותי מהגן הילדים היו אומרים בתמימות "הנה סבא שלך בא לקחת אותך" . היום המצב שונה אבל בגיל 50 ולא משנה מה הסיבה צריכים לחשוב על טובת הילד , כמו שמישהיא פה כתבה הילד מוצא את עצמו מטפל בהורים במקום שהם יעזרו לו. לגבי סבלנות אני לא חושבת שבגיל 50 יש פחות מבגיל 25 אבל הדברים שאנחנו יכולים לתת לילדים גם כלכלית וגם נפשית רבים יותר מאשר בגיל מבוגר.
    האמת שדיברנו על כך בעבודה רוב הבנות היו אחרי גיל 30 ודי לא הסכימו איתי בגלל זה שאלתי אתכן שמחתי לגלות שהרוב חושב כמוני.
    [url=http://www.glitterfly.com]

• מותק, יש הבדלים בין גיל 40+ לבין 50+.

היום תוחלת החיים עלתה, איכות החיים עלתה, אנשים לא ממהרים להתחתן ולהתמסד, רוצים לפתח את עצמם באופן אישי.

אני רואה אצלי כאן נשים בגיל 40 שרוצות ומסוגלות להביא עוד ילדים (או אפילו ילד ראשון). מי אני שאשפוט אותן? המדע והרפואה התקדמו כל כך ויכולים לאפשר לכל אישה להגשים את חלומה ואת עצמה כאישה - אז למנוע את זה ממנה?

יש בגן של הבת שלי הורים מבוגרים, והבת שלהם עם אוריקי כבר שלוש שנים. אני רואה איך הם מסורים ואוהבים, ואיך הבת שלהם מקבלת הכל ומפותחת ומדהימה - כל הכבוד להם! מי שיכול מבחינה פיזית ורגשית להעניק הכל לילד - אז למה לא? מה עדיף - הורים שמביאים ילדים עלא באב עלא ואח"כ אנחנו רואים אותם זרוקים ברחובות?
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • מה שאתן כותבות נכון מאוד, אבל לדעתי אין הרבה קשר לגיל.... יכולה להיות בת 25 שעדיין קריירה זה מה שמעניין אותה ומזניחה את הילד... דווקא בגיל 50 האמא יותר פנויה... וכמובן שתוחלת החיים עלתה. וגם להביא ילדים מוקדם מדי זה לא תמיד טוב. אז טובת הילד צריכה להיות בראש בכל מקרה ובכל גיל!
    אגב דוד של בעלי הביא בן ראשון כשאישתו בת 50+ ממש בנס רפואי!!!! אתן לא מבינות איזה אושר זה להורים!! והם ממש לא נראים כזוג שמתכוון לעזוב את העולם בקרוב.. בייחוד לא אחרי שקיבלו את המתנה הזאת לחיים....
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • בלי קשר, אני חושבת שבגיל 50 יש יותר סבלנות וחוכמת חיים מאישה צעירה בת 25.
    באופן עקרוני, אני לא בעד להביא ילד בגיל כל כך מאוחר.
    אני גם חושבת שיכול לקרות מצב שילד יצטרך לטפל בהורים הזקנים שלו במקום ללכת וללמוד באוניברסיטה או ללכת לצבא.
    אבל אני לא יכולה לשפוט מקרים כאלה, שכל אחת תעשה מה שהיא רוצה

[url=http://www.mamaibebe.com]

[[[

• לכל אחד יש סיבות משלו למה הוא מחליט לעשות דברים בזמן כזה או אחר,
    ולפעמים זה משהו שלא נתון להחלטתנו. לצערי אף אחד לא יודע כמה זמן יחיה והנתון לא אמור לשמש לאינדיקציה האם לעשות או לא.
    יש אנשים שמביאים ילדים בגיל מוקדם ונהרגים בתאונת דרכים או ממחלה קשה (חס וחלילה לא עלינו) ויש שמביאים בגיל 50 וחיים עד 90 ומשהו בתיפקוד מלא.

שכל אחד יעשה מה שטוב לו
  • אני אישית לא נראה לי שהיתי עושה את זה, קצת מפחיד, גם מבחינה רפואית, הריון ולידה בכזה גיל.
    בעיקרון, אם האישה לא יכלה ללדת עד גיל כזה, ופתאום קרה נס ונכנסה להריון אז
    You're my heart, you're my soul

• יש אמהות צעירות שאין להן סבלנות לילד, ולעומתן נשים בנות 50 פנויות ריגשית להשקיע בילד, יש להן סבלנות ואת הקריירה שלהן הן כבר עשו כך שיש להן את היכולת להעניק לילד כל מה שהוא צריך
    .וגם אם אמא כזו תמות במקרה הגרוע בגיל 70 אז הילד כבר בן 20 ,עצמאי ויכול לדאוג לעצמו.
    מי אנחנו שנשפוט?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה