היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
קודם כל - מזל טוב מה שלומך??? איך היתה הלידה? איך הנסיכה?
בהחלט לא הגיוני להביא סטח של תכלת וירוק לבת בעיקר שבאה אחרי בן.
בעיקרון לי אף פעם לא הפריע אבלללללל כמו שענבר אמרה-- אחרי בן....לא חסר לך כחול וירוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
את צריכה רק ורוד וסגול סביבך!!!!!!
מאמי
נשמע לי שהיה לה את זה בבית... אבל אפילו אם זה נכון או שאולי היא לא זכרה שנולדה לך בת.
]
אופס.. אולי מביא המתנה התבלבל? קרה למישהו מהעבודה שלי שהיה בטוח שנולדה בת ובכלל היה בן...
את לא סתומה בכלל זה מישהו קרוב?? או סתם מישהו שרצה לצאת ידי חובה??? כשאריאל שלי נולד שכנה של ההורים שלי אמרה לאמא שלי "לתמי מגיעה מתנה מיוחדת במינה" בדיוק נולדה לאותה שכנה נכדה וכמובן היא הביאה לי מתנה "מיוחדת במינה" סט בצבע סגול -אלמלא זו הייתה שמלה הייתי עוד אומרת סבבה ........
נראה לי שהיא התבלבלה [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif
זו גיסתי!!!
נראנ לי שהיא את הפאדיחה של עצמה כבר עשתה...
העיקר הכוונה *************************
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
יש משהו במה שעינבר אומרת... אחרי בן בטוח בא לך הכל ורוד וסגול
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
באמת מוזר, אבל חברות של אמא שלי הביאו ליונתן בגדים עם ורוד ואדום! גם זה מוזר...
יעל, אמא של יונתן
לא כתוב באף מקום שלבנות משוייכים הצבעים הורוד והסגול דווקא זה יכול להיות שינוי מרענן
אם זה משהו חמוש ויפה, אני לא הייתי מתנגדת להלביש לבת משהו בצבע תכלת. גם לאחותי יש שמלה מהממת שהיא מלבישה לבת שלה בצבע תכלת והיא נראית בה פשוט נסיכה!!! נראה לי יותר גרוע מה שקרה לי שמישהי נתנה לי מתנה ליהודה בייבי גרו בצבע ורוד, והכי מצחיק היה שהיא הביאה לי את זה לברית!!! אמרתי לבעלי אח"כ שנראה לי שהיא חשבה שהיא באה לבריתה (למרות שלא מקובל אצלנו לעשות בריתה...)
אני מבינה את העצבים שלך
טוהר
למה לא אם בגדים לבת אז נראה לי יפה מאוד אגב אני קונה לבן שלי חולצות צבע ורוד וסגול ( אבל חולצות לבנים )