היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
משהו ממש ממש מוזר יום שבת היה לי טיפטופים של דם ויום למחורת הפרשות חומות וזהו מה זה אומר ? יש דבר כזה מחזור יום אחד?
6 תגובות
עמוד 1
אולי זו השרשה של העובר תעשי בדיקת דם להריון
הכל זה מלמעלה... בעזרת השם הריון במהרה
עשיתי בדיקת הריון ביתית היום ויצא שלילי והמחזור שלי היה ב 23-9 והביוץ לפי בדיקה ביתית היה בערך ב 4 או 5 לאוקטובר אז עם זה היה הריון זה היה מתגלה בבדיקת שתן לא? למישהו קרה דבר כזה??
אם הביוץ היה מתי שאת אומרת (4-5 לאוקטובר) , אז לצערי זה בטח המחזור.... קורה שזה לא מתחיל בבום, אלא בטיפטופים מיה שמחכה לחסידה.....
לצערי לי קרה...
ביום הראשון קצת דם... ביום השני הפרשות חומות... ביום השלישי והרביעי הפרשות חומות...
וביום החמישי דימום רציני=מחזור!!!!!!!! בשורות טובות...
ממש מוזר בחיים לא קרה לי דבר כזה יום שבת טיפטוף דם יום למחורת קצת הפרשות חומות יום אחרי קצת קצת הפרשות חומות ועד היום נקי בלי כלום גם היום כלום בחיים לא היה לי דבר כזה מוזר בדרך כלל שלושה ימים הפרשות חומות שלושה ימים דם ואז עו יום או יומיים הפרשות חומות שוב
מישהו מכיר מקרה כזה מוזר?
תעשי עוד בדיקת הריון עכשיו שעברו עוד מס' ימים.. ייתכן שעשית את הבדיקה הראשונה מוקדם מדי בשבילה לזהות הריון