יחליפו לי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי בבית 4 חבילות סגורות של חיתולים אני רוצה להחילף אותם אבל לחברה אחרת ואין לי קבלה - אתן חושבות שיסכימו? מה לעשות?
12 תגובות
עמוד 1
  • אם זה מסופר פארם ויש את המדבקה שולם, יחליפו לך
  • לא, קניתי את בסופא האמת... אז מה, לא יחליפו?

• תנסי בכל מיני סופרים למינהם כמו מגה סופר פארם ניו פארם מי שיסכים הרווחת
  • תלכי לסופר פארם ותגידי להם שאמא שלך קנתה לך והיא התבלבלה ואת מבקשת להחליף למרות שאין לך קבלה...
    אם ישאלו איפה קנתה - תגידי להם בסופר פארם...

לרוב הם יזכו לפי המבצע האחרון ואז תוכלי להחליף וכמובן להוסיף כסף במידת הצורך
  • בטח יחליפו

• ברור שלא
  • בסופר פארם שמים תמיד את המדבקה שולם וכך הם מזהים שזה שלהם.
    אבל תנסי מה יכול להיות...
  • אם קנית את זה בסופר שיש לך בו כרטיס שלהם, אז הם יכולים לראות לפי הכרטיס שקנית אצלם, ולא צריך קבלה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אני החלפתי ואמרתי להם כמובן שבעלי תבלבל וזה ללא טוב לילד
    תגידי שאין לך קבלה ושהוא אמר לך שהוא קנה מפה
    תלכי לרשתות גדולות שמה לא מזיז להם שיחליפו
    אה ותביאי 2 חבילות רק
    בהצלחה
  • עם יש לך מדבקה לא תהיה לך בעיה אני החלפתי בסופר פראם בלי בעיה אבל שרציתי זיכוי הם רצו לתת לי לפי המיבצע האחרון שהיה לא היתשתלם לי החלפתי מידה

• זה לא סופר שאנחנו קונים באופן קבוע ולכן אני לא חברת מועדון.
    אני אנסה במגה בול...

[
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה