שילוב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התינוק שלי בן חודשיים וחצי, עד לפני 3 שבועות או חודש ינק מלא ומשום שכל הנקה הסתיימה בבכי וצרחות התחלתי לשאוב חלב ולהאכילו בבקבוק משום שהדבר מאוד תובעני וקשה שילבתי סימילאק - 1 ליום יש לציין שבהנקה הוא לא היה מביא יציאות (רק אחת ל5-6 ימי)והמצב השתפר עם נתינת הבקבוקים.
    נושא הגזים השתפר אצלו והוא התרגל לסימילאק אחד ביום וסובל פחות אולם שיוצא לי לתת לו עוד בקבוק סימילאק ביום הוא ממש משתנה ואני צריכה להחזיק אותו בידיים מלווה בבכי (מה שכמעט לא קורה עם בקבןק 1)- האם יתכן וכל תוספת בקבוק צריך להתרגל (כי מיד הפסקתי לתת לו). מה יקרה שאפסיק להניק? יכול להיות שהוא רגיש לסימילאק??????
5 תגובות
עמוד 1
  • יכול להיות שהוא צריך להתגל, ויכול להיות שהסימילאק קשה לו לעיכול.
    אולי תנסי לתת לו תמ"ל אחר?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
    ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • הכי טוב ללכת לרופא הילדים
    איתו גם מומלץ להתייעץ איזה תחליף חלב נותנים
  • כמו שכתבת זה הרגל ואם תפסיקי להניק אז גם לזה
    הוא יתרגל ואל תשכחי שהוא גדל כל יום אז זה ישתנה
  • תודה על התגובות... תראו זה ילד שני כבר, אבל אני באמת רואה פה הבדל קיצוני.
    יכולה לומר שאצל הראשונה תמיד ראינו צווחות וסבל מגזים... אבל אצלו זה מדהים כמה קיצוניות קיימת הוא תינוק חייכן ומקסים (החל מגיל חודש לערך) ופתאם הפך להיות עצבני, צועק (בן חודשיים וחצי) והכל מסבל כמובן....
    כמובן שנתתי לו להתרגל לסימילק כבר חודש שהוא אוכל בקבוק אחד!!! רק עכשיו בגלל ירידה בייצור חלב הוספתי בקבוק וזה ממש משפיע לרעה...........
  • יכול להיות שיש לו רגישות ומאוד כדאי לפנות לרופא.
    הייתי מנסה תחליף אחר, אנחנו התנסינו בכל התחליפים בגלל כאבי בטן וחוסר שקט. כל פעם התבייתנו על אחד וזה בהחלט עבד.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה