עזרה! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן אני נטלי

אני חדשה פה

: ורציתי לדעת אים יש תוצאות טובות אים זריקת גונאל אף {זה טיפול ראשון שלי עים זריקות .במשך חמישה ימים אני צריכה להזריק 75 גרם וזה היום השני וקצת קשה}
    כבר אין לי כוח להיות בכישלון.. כבר שנה וחצי.

תודה אים תוכלו לעזור לי

נטלי
4 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל ברוכה הבאה, את תמצאי פה הרבה תמיכה ועידוד!
    לגבי הזריקות, אני לא מכירה, כך שאין לי מה לעייץ לך.
    אל תרגישי כישלון, או מאוכזבת מעצמך! את תכנסי להריון כמו גדולה! את צריכה להיות אופטימית ולא להלחיץ את עצמך במחשבות כי זה רק מחמיר את המצב!
    אל תתאיישי!

sOsHi
  • למה את מתכוונת כשאת שואלת על תוצאות טובות? הרבה זקיקים? זה משתנה מאישה אחת לאחרת. יש כאלה שמפתחות זקיק אחד או שניים וכאלה שמפתחות שבעה או יותר...
    לדעתי, מכיוון שגונאל לא כואב, הקושי העיקרי הוא פסיכולוגי. לכן, אני ממליצה לך ממש להשתדל להתרכז בדברים אחרים ולחשוב על זה כמה שפחות. את הזריקה יש לעשות פעם אחת ביום, זה בסה"כ דקירה קטנה וכאב (אם יש בכלל) שעובר תוך כמה שניות לכל היותר...
    הרי אם היית מקבלת מכה אחת קטנה (אפילו באצבע הקטנה של הרגל) פעם אחת ביום לא היית חושבת על זה יותר מדי. אבל אם היית צריכה לתכנן את זה מראש ולדפוק את האצבע הקטנה בדלת של השירותים כל יום בשעה מסויימת זה היה הופך לסיוט.. כך שהכל פה באמת בראש...
    שיהיה בהצלחה נטלי, ואולי תפרגני לעצמך איזה שם קצת יותר קצר וקצת פחות אישי
    [ u
    rl=http://smiles.33b.ru/smile.150961.html]
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
  • תודה בנות..!

נטלי
  • הזריקות האלה...מייצרות לך בציות....
    כך שזה יגדיל את הסיוכי להיקלט בהזרעה....
    75 זה מינון נמוך, אצלי עשה רק ביצית אחת...
    אבל יש כאלה שמגיבים טוב יותר...
    תמיד מתחילים מנמוך ולפי תגובת הגוף ...מעלים את המינון...
    אל תתיאשי, בסוף זה יגיע
    מיה שמחכה לחסידה.....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה