כבר לא יודעת מ ה לחשוב.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מחר אני אמורה לעשות בדיקת דם לראות אם הטיפול הצליח אבל מכיוון שמחר יום שישי הרופא שלי אמר שאפשרי גם היום אז עשיתי בדיקה ביתית שיצאה שלילית
    ואני מיואשת רצח היום אני יעשה בכל אופן בדיקת דם אבל בוא נאמר שהסיכויים אפסיים וני מיואשת ומדוכאת קשה לי מאוד ועולות בי המחשבות שאצלי זה כבר לא יצליח ביזבזתי את כל העוברים שלי הפריה ראשונה 3 עוברים הוחזרו וכלום הפריה שניה 4 הוחזרו וגם כלום נשארו לי רק 4 בביה"ח ולא נראה לי שהם יישרדו הפשרה 14 לא שרדו אולי פשוט הרחם שלי לא יכול לתפוסס אותם דיי נראה לי שאני מפסיקה את הטיפוליים ודיי
    "עצבות נועלת שערי שמיים תפילה פותחת שערים נעולים והשמחה בכוחה לשבר חומות"
6 תגובות
עמוד 1
  • מצחיקה
    בגלל בדיקה ביתיית שללת הריון

לכי מהר לעשות בדיקת דם..
    "הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • הכל יכול להיות...
    חכי בסבלנות....
    תעשי בדיקה ביום ראשון
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • הי מותק,
    קודם כל זה עדיין לא שלילי סופי
    שנית, גם אם אכן זה שלילי ותאמיני לי שאני מבינה עד כמה זה מאכזב...
    אסור לך להתייאש בובה.
    גם אם זה יהייה כרוך בעוד טיפול - אין מה לעשות מאמי - לא מרימים ידיים. הבייבי מחכה לך - זה רק עיניין של זמן שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

• קודם כל בדיקה ביתי זה סתם להביא את עצמך לאכזבה...
    אני התחלתי עם בטא כל כך נמוכה שאין מצב שהבדיקה היתה מזהה את זה אז עזבי אותך לכי תעשי בדיקת דם ביום ראשון וגם אם לא את תראי שבסוף תהיה אמא!
    מה זה עוד טיפול? קטן עלייך!!!

יום ראשון בטא חיובית!
  • היי,

הרבה זמן לא הייתי בפורום הזה ואני לא חושבת שיש פה הרבה בנות שנשארו מהתקופה שלי .
    אני עשיתי 12 טיפולים (IVF) וכל טיפול היה שאיבה והחזרה וכן זה היה קשה אני לא רגיד שלא אבל תמיד צריך לחשוב חיובי ואולי הפעם זה לא הצליח אבל לא צריך להתייאש ותאמיני לי גם אני לפעמים אמרתי לעצמי איך שהגוף שלי מקולקל ואיך הוא לא שומר עליהם אבל תמיד יש תקווה ותאחזי בה. נכון כל תשובה שלילית היא קשה מאוד אבל מותר להיות עצובות כמה ימים אבל תמיד לחשוב על ההמשך ועל התוצאה שהיא שווה הכל .
    והנה אני עכשיו חובקת ילד מקסים והוא בהחלט שווה הכל...
    אז תאמיני בעצמך ובגוףף שלךוגם את תחבקי תינוק/ת...
    בבהצלחה
  • אפשר לשאול מה בדיוק הבעיה מבחינת הפוריות אצלך?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה