אין לי כוח - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בדקתי ואני לא בהריון אני כבר לא יודעת מה לעשות......אני מיואשת דיייי למה ???????.....
6 תגובות
עמוד 1
  • כמה זמן את מנסה?
    קודם כל אל תתאיישי כי זה יגיע, כולן נכנסות להריון בסוף! זה עיניין לא פשוט ההריון, רק תחשבי על כל התהליך עד שאת נקלטת ותביני כמה התהליך הזה מורכב! אין מה להתאייש, תשמרי על אופטימיות!

sOsHi
  • חמודה! תהיי חזקה... מבינה אותך לגמרי...
    זה מייאש!!!!!!! אבל אין ברירה אנחנו חייבות להתגבר ולחכות לחודש הבא...
    אמן והחודש נקלט כבר!!!!!!!

לייה
  • אני מקווה שאני כבר ייכנס בעלי מתחיל להילחץ.... ולהתבאס מזה... אני מנסה כבר שנה פלוס וכלום אפילו אין סימן קטן שזה יגיעע
  • אולי במקביל להמשך הניסיונות תעשי בירור עם רופא נשים. שנה זה מספיק זמן..
    יכול להיות שיש איזו בעיה קטנטונת פצפונת ומפגרת.. תקבלו הכוונה ובע"ה זה יצליח כבר בחודש הבא...
    [ u
    rl=http://smiles.33b.ru/smile.150961.html]
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
  • מסכימה עם פאפיה....
    לכי לרופא נשים,
    יעשו לכם בירורים ראשוניים,
    ואולי אפשר יהיה לעזור לכם קצת
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • תודה רבה....אני באמת מקווה שזה ייעבוד קבעתי תור לרופא נשים ונראה מה הוא יגיד לי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה