אנג' יקרתי.
טוווובבב....
אחרי שתיקה ארוכה ארוכה וימים לא קלים שאני עוברת כבר חודש וחצי מאז ההפריה הראשונה שעברתי והאכזבה שבאה אחריה אני שוברת שתיקה ועם דמעות בעיניים מגיבה לך.
אם תדפדפי מעט אחורה עברנו את התהליך "ביחד". אני אפילו זוכרת שכשהתחילו לי הכתמים לקראת המחזור נאחזתי בהודעות שלך פה בפורום "שהכתמים נהפכו לשום דבר, ואפילו באמצע הלילה נכנסתי כדי לראות כם יש חדש איתך כי אמרת שהבדיקות הלכו במעבדה לאיבוד, אני לא אשכח גם את ההודעה המשמחת שרשמת מאוחר יותר שיש בטא וכו'.
אני שעברתי איתך את התהליך, סבלתי מגירוי יתר נוראי, לא יכולתי לתפקד, ולמרות זאת, הייתי בטוחה שנקלטתי. (הרופא אמר שלפעמים זה סימן טוב) בהזרעות עצמן לא האמנתי כלל, רק חיכתי בציפיה דרוכה להגיע למעמד הזה של הפריה.
כל רופא שקרא את התיק שלנו אמר לי את עם הפריה ראשונה נקלטת. את לא יודעת כמה הרופא היה סגור על זה. הוא אמר לי פנטסטי, פנטסטי, הכל 100% את עם ילד. ואני שבד"כ מאד ריאליט נסחפתי והאמנתי שאני בהיריון!!! לא היתה לי בראש שום אפשרות אחרת. אבל כמו שאת מבינה ביום המפגש שלי בחודש עם גב' מחזור היא הגיעה בדיוק מעצבן, מבלי לתת לי עוד שניה להתרפק על החלום שלי.
וכבר לאחר ערב של כתמים אני מקבלת בבוקר מחזור. ככה נפרדתי לי מהפנטזיה ו7,000 ש"ח - עבור ההפריה הפרטית שעבדתי עליה כ"כ הרבה (אני לא משתפת אפאחד אפאחד רק אתכן

כך שאין לי שום תמיכה כספית או פיזית). באותו ערבב אחותי היקרה שתהיה בריאה שהתחתנה חודש!!! קודם באה לספר לי שהיא בהיריון!!!! ושהיא מפחדת ללכת לעשות בדיקות דם ושהיא רוצה שאני אבוא איתה... וכך אני הולכת איתה יד ביד, שתינו עושות בדיקות דם... היא כדי לראות שהכל בסדר, ואני כדי לראות שהכל לא בסדר (ביקשו ממני בבית חולים לעשות בדיקת בטא ולפקסס להם את התשובה כדי לסגור את הטיפול הנוכחי). אני הכי שמחה בשביל אחותי שהתחתנה 5 שנים!!! אחרי! שלא תביני שעיני צרה בה. אני הכי אוהבת ומאושרת בשבילה והכי מעריכה אותה שהיא באה לספר לי, אבל זה היה כ"כ הזוי, אם היא היתה יודעת מה אני עברתי בדיוק אותו בוקר.... ואם זה לא מספיק, ערב למחרת נודע לי שגיסתי (אחות של בעל)י שהתחתנה לפני חודש וחצי גם בהיריון... ופתאום אני רואה רק בטנים...
אנג' יקרתי. אם רק היית לידי הייתי מחבקת אותך אולי יותר נכון מנערת אותך. את לא יודעת מה עשה לי כל הסיפור שלך וכמה נקשרתי אליך, אולי בגלל שהרגשתי שאנחנו עברנו את התהליך ביחד, וכשראיתי שנקלטת פחדתי להכניס לך סרטים לראש ולא הגבתי וסיפרתי על התוצאה.... אני מתחננת אליך, אל תרימי ידיים!!! אז קיבלנו לא!!! אז מה???? אנחנו צריכות להתמודד!!! זה הניסיון שלנו! תסתכלי כאן על הבנות תראי מה הן עברו ומה הן עוברות. בת דודה שלי מתה מתה להיות בהיריון היא לא יכולה... אין לה רחם!!! את מבינה כמה אנחנו מאושרות?????????? לנו יש את ה ז כ ו ת !!!! לפנטז' על משו שלא יקרה לה אפעם, להרגיש את התנועות לחוות את הלידה!!! זה אפעם לא יהיה דומה לילד מאומץ, או לאם פונדקאית. את מבינה מה לנו יש ביד???
יותר מזה, אם זה מה שנגזר עלינו זה מה יש. את יודעת שלא נדע אבל הניסיונות יכולים לפגוש אותנו הרבה בהמשך ואת לא יודעת איפה, מה תאמרנה כל אלה שיושבות ליד הפעוטות שלהן במחלקות נוראיות בבתי חולים? אז זהו? הן לא תנסנה יותר להביא ילידים לעולם??? מתחים יכולים להגיע אלינו מכל מיני כיוונים לא צפויים.
יקירתי, את בטח לא מבינה מה נפלתי עליך ככה. אבל כמו שהבנות אמרו פה, ניסים קורים כל הזמן, (גם הפלות

) אבל זה לא אומר שאנחנו נרים ידיים. אנחנו חזקות, אני מאמינה שאם התגלגל שאת אמורה לעבור את הניסיון הקשה הזה אז גם יהיה לך את הכוחות להתמודד עם זה. רק תאמיני ואת תראי כבר שזה כבר קיים אצלך.
עברת כבר יותר מחצי דרך, באמת שאין לך מה להפסיד. את צעירה וחבל שפתאום בגיל מאוחר תאכלי את הלב ש"לא עשית הכל". תני לזה עוד צ'אנס.
ועוד משו, תחשבי על הגבר המקסים שיש לך בבית, הוא נימוסי סובלני ותומך ואין לו את האומץ בטח לדחוף אותך לעוד טיפול, אבל תחשבי עליו.... יכול להיות שאם זה היה הפוך היית מצפה שלמרות הכל הוא יעשה עוד מאמץ קטן נכון???
אוהבת אותך הרבה יותר מימה שאת יכולה לדמיין...

מלודיה.