היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני זוכרת שהבטא שלך הייתה 10 אם אני לא טועה "עצבות נועלת שערי שמיים תפילה פותחת שערים נעולים והשמחה בכוחה לשבר חומות"
3 תגובות
עמוד 1
אין בעיוה מותק תשאלי מה שאת רוצה אז ככה: 1 איזה טיפול עשית?הפריה ICSI זה כאשר מזריקים זרעון ישירות לביצית (יש לנו בעיית זרע קשה) 2 מתי עשית את הבדיקת דם? { באיזה יום של הטיפול} עשיתי את הבדיקת דם 11 יום אחרי ההחזרה (זה היה יום מוקדם מדיי לא יכלתי להחכות הרופא אמר לעשות 12 יום אחרי) 3 אם עשית טיפולי הפריה כמה עוברים החזרת הטיפול הזה? זה היה הטיפול הראשון שלי החזרתי שניים (לצערי אין כפואים כי הם גדלו באיכות נמוכה) 4 וכמה תאים היו העוברים שלך? 8 תנאים איכות A
בהתחלה אמרו שאין לדעת ואולי זה הריון כימי, אז הלכתי כל יומיים לבדיקת דם לראות שיש הכפלה, היתה הכפלה יפה ואז התחילו דימומים אז עכשיו אני שוב צריכה ללכת לבדוק... זהו
אם יש לך עוד שאלות בשמה מה שתרצי
תודה נשמה אני יודעת שזה קשה לדבר על זה גם אני עשיתי בשאיבה שלי 27 ביציות נשאבו לי ומתוכן רק 19 שרדו אז עשינו 10 הפריה רגילה ו.. עוד 9 במיקרומניפולציה שזה {ICSI }
קראתי באינטרנט לגבי בדיקה ביתית ומסתבר שבטא פחותה מ 50 הבדיקה לא מגלה { שזה המקרה שלך} אני מקווה להיות חלק מהטעויות של הבדיקות הביתיות נראה לי שהן לא ממש אוהבות אותי.... בכל אופן תודה נשמה אמן והבטא שלך תוכפל כל יום ושהדימומים יפסקו לך רק בשורות טובות "עצבות נועלת שערי שמיים תפילה פותחת שערים נעולים והשמחה בכוחה לשבר חומות"
תודה מותק אמן נקבל בשורות טובות שתינו להריון קל ותקין