איך יוצאים מזה....? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    לפני שבועיים עברתי הפלה (גרידה) מס' 3. יש לי בבית ילדה מקסימה בת שלוש וחצי.
    לצערי הראש שלי רק בהפלה ובהריון הבא!!! אני לא מרוכזת בעבודה!!! אני כל היום חושבת על זה ואם היה אפשר כנראה שכל היום הייתי בוכה!!!
    נקודות האור שלי הן בעלי והילדה, תודה לאל עליהם
    כמובן שבכל מקום אני רואה נשים בהריון, עגלות חדשות, בגדי תינוקות ומה לא...
    אין לי חשק לעשות כלום, לא בא לי חוג כמו שבעלי הציע, לא בא לי לעשות שום דבר חוץ מלהיות איתם.
7 תגובות
עמוד 1
  • אילנה שלום לך
    "עצבות נועלת שערי שמיים תפילה פותחת שערים נעולים והשמחה בכוחה לשבר חומות"
  • היי מתוקה!!!! אני כל כך מבינה אותך...אנחנו עברנו את זה באותו זמן.אני בשבוע 9. אבל אני לא עברתי גרידה .זה יצא לבד.מקווה שיצא לבד כי עדיין יש לי קצת הפרשות. כמה שזה קשה כל זה...אני לא מתמודדת עם זה...מאוד קשה לי. לא מאמינה שזה קרה לי. בלילות בוכה כל הזמן...איך יוצאים מזה???? לא יודעת...מנסה אבל לא מצליחה.אפילו החלטנו להפסיק טיפולים כי אין לי כוח לעוד אכזבות...זהו אני את שלי עשיתי...לך אני מאחלת הרבה כוח והצלחה....שולחת לך המון
  • תודה בנות
    אנג'י יקירה, אני מבינה ללבך בנוגע להפסקה. תאמיני לי שזה עבר במוחי כל הרבה פעמים, אפילו הצעתי לבעלי שנלך לאימוץ כי אינני רוצה להכניס את הראש שלי שוב לנסיונות ותשובות שליליות ואכזבות וכאבי לב. מצד אחד אני רוצה עוד אחת כמו שיש לי בבית- זה החלום!!! מצד שני אני לא בטוחה שיש לי הכוח לעבור שוב טיפולים במשך חודשים ואז כשזה יקרה סוף סוף להתאכז מעוד הפלה.

לשמחתי אני בהפסקה קלה כיוון שאני חייבת לעבור בירורים לגבי ההפלות ויש לי תור עוד כמה שבועות לרופא בתחום. אז הגוף לכל פחות נח לו מטיפולים. חבל שהראש לא עוקב אחריו!!!
  • את לא מבינה כמה שאני קוראת את מה שאת כותבת...ומרגישה שאני כתבתי את זה, רק בלי ההפלה....
    גם לי יש ילד אחד בבית, והוא ובעלי שני החתיכים שלי - הם כל עולמי...
    ב15 אני זורקת את העט וטסה לגן...רק מחכה כל הזמן לראות אותו...
    הוא האור שלי...
    כל כך נהנת מהאחה"צ שלי ושל בני ביחד,
    כל הזמן עושים דברים ביחד,
    והוא מחובר אלי מאוד....
    בערבים אני מבלה עם בני ובעלי - ומאושרתתת
    ולמחרת הולכת לעבודה שוב בבאסה,
    כי זה פשוט לא מעניין אותי...
    בעבודה חושבת רק על ההריון...
    אתן יודעות כמה אני פה....כי רק פה אני חשה שאני קצת נוגעת בזה...
    אני לא מדברת עם אף אחד במשך היום על כך שאני רוצה...
    וזה פשוט מתפוצץ בתוכי...
    כלום לא מעניין אותי מלבד הנושא הזה.
    אני כל כך מבינה אותך...כל כך....כל כך...כל כך...

יחד עם זאת...כדי להעביר את הזמן, כי אין ברירה, פשוט אין,
    אני מנסה לעשות דברים שינעימו לי את הזמן...
    קונה מלא דברים לבן, מבלה איתו, לוקחת חופש בעבודה שרק אפשר...
    עובדת פחות שעות (כבר העירו לי
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • אילנה מתוקה, הכאב הוא לא רק פיזי אלא גם נפשי וכמו כל פצע צריך לתת לו זמן להגליד,
    גם אני עברתי הריונות לא תקינים וגרידה ואני זוכרת שמאז הגרידה ככככלללל מה שעיניין אותי זה למה?????ואולי הייתי צריכה לבדוק עם עוד רופא? ואיך לא הרגשתי שמשהו לא תקין?בקיצור כל כולי היה בתוך זה כך שאני הכי מבינה אותך
    ערבים שלמים הייתי בוכה "כאילו" בלי סיבה ומחשבת חודשים ובת כמה הבת שלי צריכה הייתה להיות עכשיו.....שנה...
    אין מנוס מהמחשבות זה חלק מההתמודדות
    תבכי, תתאבלי, תיפלי, אבל אל תשכחי לקום-כי בסופו של דבר זה יקרה, הנס הזה שכולנו מייחלות לו (בין אם יש לנו ילדים ובין אם לא) הריון ולידה תקינים, הנס הזה יקרה גם לך ואת תזכי במהרה לפרי בטן נוסף
    אל תשכחי שיש לך בת והיא זקוקה לך יותר מכל דבר אחר, זה מה שהחזיק אותי

• תודה בנות, אין ספק שאתן מבינות (לצערי) מה עובר עלי.
    תודה לכן על ההבנה והרגישות, על התמיכה והפתיחות.
  • הי, אילנה יקרה!
    קבלי המון
    ועוד קצת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה