היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לא הייתי הכי פעילה, עשיתי הזרעה אחת ויחידה.....ונעלמתי. אני בקושי זוכרת את שם המשתמש.... זה היה נוני או נונה או נונית משהו כזה.חחח אבל הייתי קוראת בשקיקה ולומדת, ומן הסתם נזכרתי ביערית. היא גם די ענתה לי ותמכה בי בזמנו
נשיקות
נוני שלי???????????????? התגעגעתי, לא ידעתי שזו את בהצלחה
שלום שלום לשתיכן... התגעגתי.... מה קורה? הרבה זמן לא הייתי פה.
נוני שלי - היא עדיין נוני שלי... לא החלפתי שם משתמש, אני רק פחות פעילה בפורום מיאוש. אין הריון עדיין
שלום לכל היפות שלי, נוני, נונית, יערית שלכן באהבה, מורן......
נוני, לזו שאני מתכוונת היה בחתימה "my nuni" זו עדיין את? אם כן ואם לא, בהצלחה ובמהרה!
לא, אני לא נוני שאת חושבת.וכמו שכתבתי- לא ממש היו לי הרבה הודעות... עזבו, זה היה מזמן
יערית.. את כבר אמא????? לפני משהו כמו 4 שנים את היית הראשונה שהגיבה להודעה הראשונה שלי!!! כ"כ בא לי להגיד שכיף לי להיזכר ולקרוא את ההודעות של כולכן אבל מצד שני זה שכולנו עוד כאן... לא מבשר טובות... הייתי מעדיפה שניפגש כולנו בפורום אחר... תמיד מרגישים כאן את החום המסך הסגול הזה עם הזרעון המטופש למעלה פשוט גורמים לי להרגיש יותר טוב.. וכמובן שהכל בזכות הבנות המדהימות שיש כאן...