היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני אחרי הריון כימי, שהדימום התחיל ב22/9 והמחזור שלי הוא כל 30 יום, השאלה היא האם הדימום שהתחיל ב22 הוא היה המחזור בעצם??? כי הדימום התחיל אחרי 10 ימים בעצם מהיום שההיתי צריכה לקבל ובדרך גיליתי שאני בהריון. אז אם זה היה הדימום הייתי צריכה לקבל אתמול את המחזור 21/10 אבל לא קיבלתי ואני לא מרגישה שאני צריכה לקבל. היום בבוקר עשיתי בדיקה ביתית והיא יצאה שלילית.... מה הולך פה???
7 תגובות
עמוד 1
לא מבינה בזה אבל שיהיה לך בהצלחה ובשורות טובות
הכל זה מלמעלה... בעזרת השם הריון במהרה
שירני, זה ייקח זמן.. הגוף אחרי הפלה נשאר קצת מבולבל, מלא בהורמונים וגם הרופאים לא יכולים לומר שום דבר חד משמעי על מועד הביוץ (וכפועל יוצא על תאריך הוסת הבאה). גם אצלי המחזור מאוד סדיר (כל 4 לחודש כמו שעון שוויצרי) ואחרי הפלה עברו 11 שבועות עד הוסת הבאה.. כמובן שאת יכולה ללכת לרופא שיבדוק אותך, יראה האם בייצת החודש או שזה עוד לפנייך, ואחרי כמה בדיקות דם (לשלילת הריון חדש) לקחת כדור שגורם למחזור אני, למשל, למרות שחיכיתי לחזור לטיפולים ולמרות שעבר כל כך הרבה זמן, העדפתי להניח לגוף שלי להתאושש מטראומת ההפלה ולהתחיל את הוסת באופן טבעי, לכן לא הסכמתי לקבל כדור... אבל זה לשיקולך ולשיקולו של הרופא... שיהיה בהצלחה... [ u rl=http://smiles.33b.ru/smile.150961.html] הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
וואו! כל כך הרבה זמן??? אבל הריון כימי זה לא כמו לקבל מחזור רגיל פשוט באיחור?? זה ממש הפלה?
הריון כימי זה כשנוצרת הפריה אבל ההיריון (עובר) לא משתרש ברחם..אז את בעצם מקבלת את המחזור..
Little
בשורות טובות
תחכי עוד שבוע אפילו 10 ימים ואם את לא מקבלת בטווח הזה תקבעי פגישה עם רופא הריון כימי זה כמו מחזור אבל לא ממש....מן הסתם הדימום היה ארוך יותר לכן תני לגוף להתאושש
[
גם לי היה הריון כימי, את הווסת הבאה קיבלתי כחמישה שבועות לאחר שהחל הדימום (אמרו לי שזה לוקח בממוצע 4-6 שבועות).
בהצלחה
הריון כימי זה לא מחזור ארוך, זה בייצית מופרית שלא השתרשה מסיבה כלשהי ובעצם זה הריון שלא תפס. זה לא ממש הפלה כי זה קורה בשלב מוקדם כל כך שאם לא היית עושה בדיקת הריון לא היית יודעת שבכלל היה הריון. בכל מקרה זה לא אומר כלום לגבי ההמשך, וכמו שאמרו לך כדאי שתראי רופא לגבי הביוץ כדי לדעת איפה את במחזור שלך (אם חשוב לך לדעת). בהצלחה בהמשך!