למישהי כאן היתה דלקת ברחם? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות מקסימות אני מפורום השכן כאן. אני 10 חודשים אחרי לידה קייסרית וסבלתי מכאבים בבטן תחתונה מאוד חזקים אחרי לידה אבל חשבתי שזה נורמלי כי לא מזמן ילדתי עד שמכאבים התחלתי לאבד הקרה ולהתקפל ככה שלא יכולתי להתפקד ניגשתי למיון אמרו דלקת בשטן נתנו אנטיביוטיקה סיימתי לשתות וזה והכאבים לא נעלמו לרגע אחרי שבוע הגעתי עם אותה בעיה למוקד שם אמרו לי שאני לא אוכלת מסודר ולא שותה וזאת הסיבה שוב שלחו הביתה . אז החלטתי לקבוע תור לרופא נשים שלי והוא בישר לי שיש לי דלקת חריפה ברחם\אגן שכבר המון זמן אצלי ושכאבים שחשתי לא היו נורמלים וששום דלקת בדרכי השטן לא היתה לי וזה יכול לפגוע לי בפוריות
4 תגובות
עמוד 1
  • היי

מעולם לא הייתה לי אבל שמעתי ואף הייתי קרובה מאוד למקרה שלבת דודה שהיה לה
    ואכן אין לי אך לנחם אותך ומה שאגיד לך שזה לא פוגע בפוריות

אבל אני יכולה לנחם אותך

ולהגיד לה שיש לה היום 2 ילדים ברוך ה'
    "הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • היי מתוקה

אין לי תשובה בשבילך

הכל זה מלמעלה... בעזרת השם הריון במהרה
  • שבוע טוב
    "עצבות נועלת שערי שמיים תפילה פותחת שערים נעולים והשמחה בכוחה לשבר חומות"
  • תודה לכם בנות מקסימות .

אני מאחלת לכולכן כאן שתעברו לפורום השכן כמה שיותר מהר עם סרגל . היריון תקין ועגול לכולנו!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה