עכשיו תורי לשפוך עצבים ודמעות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בעלי אוהד איזה קבוצה בארה"ב, עכשיו יש חודש שהוא כמו מונדיאל,
    מה שאומר מבחינתו שכל לילה מ2 עד 5:30 הוא ער, מה שאומר מבחינתי שכבר שבועיים אין לי רגע לשתות עם בעלי קפה
    הוא חוזר מהעבודה, אנחנו משעשעים תילדים, השכבות ואז גם הוא הולך לישון.
    יש לו יומיים בשבוע שהוא מתחיל מאוחר וכל פעם יש לי תקוה שהוא יעזור לי בבוקר, אבל הוא פשוט שפוך
    והשיא היה הסופ"ש האחרון-
    נשאר לי עוד שבוע עד שאני חוזרת מהחופשת לידה ואז אעבוד בשישי, אז ממש בניתי על שישי האחרון שנסע ונעשה יום כיף ביחד, במיוחד שאנחנו כבר לא נמצאים ביחד בערבים בלי הילדים, ביום חמישי בלילה דברנו על להזמין מקום באיזה בית קפה למחר. ומה בסוף? הוא ישן עד 12 וכמובן שכבר היינו צריכים לאסוף מהגן.
    ואתמול בלילה שיא השיאים הוא נסע לראות את המשחק עם גיסי בבית של ההורים שלו והבן שלי מצונן ומשתעל וכל הלילה היו לו התקפי שיעול והיסטריה ובכי ותוך כדי הוא העיר את הבת שלי התינוקת, שניהם צורחים את נשמתם ואני לבד
    לקח לי שעתיים עד שהחזרתי את כולם לישון, ואז בעלי מגיע ואומר לי למה את ערה??? ואז יצאו לי כל הדמעות ששמרתי בבטן כל השבוע.
    סליחה על החפירה. היה לי צורך להוציא החוצה
    ]
12 תגובות
עמוד 1
  • האמת נשמע לי קשה ומעצבן
  • תראי אני מבינה אותך מאמי, אבל תביני שבשבילהם המשחקים האלה
    זה אוויר לנשימה וזה די זמני....

האמת אולי התבאסת מהקטע של היום שישי, הכי הרבה היית הולכת
    ועושה סיבוב בכיף לבד או עם חברה.

טוב אני לא קנה מידה, כי בעלי עצמאי ורוב הזמן אני מתמרנת לבד
    ועם חברות.

מקווה שלא התווכחתם ואתם בסדר

שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר

גל

מאי

טל

שי

מתן
  • ליא אני הכי מנסה לעזור, לא אומרת כלום ובדיוק בגלל זה יצאו לי כל הדמעות...
    ואם לא אכפת לך לעבור חודש שלם בלי לבלות טיפה עם בעלך וזה לא מזיז לך אז מה זה אומר על הזוגיות שלכם??????

]

• [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif
  • יפעת

שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר

גל

מאי

טל

שי

מתן
  • תודה על החיבוקים והעידוד

]
  • נשמע מעצבן מאוד!

[[[

• אני מבינה בהחלט את התסכול - אבל בדיוק מה שיפעת אמרה - אם קבעתם - היית אמורה להעיר אותו.

ומה ז"א "מה זה אומר על הזוגיות שלכם" אם לא יושבים לשתות כוס קפה ביחד?
    אין טלפון? אין כיום דרכים אחרות פרט ללשבת פנים מול פנים?
    אני חושבת שזה משפט שאת בהחלט יכולה להתנצל עליו....

• עם כל הכבוד לו ולכדורגל שלו, חודש זה המוןןןןןן זמן
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • אוי נענע... זה נשמע נורא.
    אני מסכימה עם מתוקונת, וחושבת שאין תחליף למידי פעם לשבת פנים מול פנים ביציאה משותפת של שניכם. ו-כן. יש דרכים אחרות פרט ללשבת פנים מול פנים, אבל אין תחליף ללשבת פנים מול פנים מידי פעם, בפרט כשיש ילדים קטנים ששואבים כל שניה פנויה ורגועה...
    ו-כן, אני חושבת שגם אני במקומך הייתי מתעצבנת ודומעת, בפרט כשהסיבה ל"היעדרותו" מהמרחב הזוגי שלכם היא הסיבה שאותה ציינת. כמו שכתבה מתוקונת, גם לך יש (מן הסתם) תחביבים ועיסוקים אחרים שחשובים לך. זה עדיין לא גורם לגריעת הזמן והאיכות הזוגית... (ואם כן, אז יש שם "משהו", כנראה מצד שניכם)
  • באמת מעצבן...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה