טיפולים אחרי הפלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    למי שעברה את זה אשמח אם תספרו לי קצת מה קורה אחרי...
    מתי אני אמורה לקבל מחזור מתי אפשר לעשות טיפול וכו'...

תודה
9 תגובות
עמוד 1
  • אני מאמינה שתקבלי גג אחרי 6 שבועות..

ולדעתי יתחילו איתך אחרי עוד סבב של מחזור אחד
    אבל יש מרפאות שמתחילים מייד שהמחזור מגיע
    תלוי ברופא המטפל...(זו רק דעתי צריך לשאול את הד"ר)
    תיהיי חזקה ותחשבי חיובי כי זה יצליח וזה יבוא עובדה שנקלטת

מחזיקה לך אצבעות לבשורות טובות

הכל זה מלמעלה... בעזרת השם הריון במהרה
  • אחרי 2 מחזורים אפשר להתחיל.
    למרות שיש בתי חולים שמאמינים שדווקא יש לנצל את הצב שהרחם כן קיבל את ההריון הקודם (למרות ההפלה) ועושים אחרי מחזור אחד.
    תבררי עם הבי"ח שאת עושה טיפולים בו.
    לגבי הפרוצדורה זה בדיוק אותו דבר.
    בהצלחה
  • תודה
  • שלום מתוקונת
    "עצבות נועלת שערי שמיים תפילה פותחת שערים נעולים והשמחה בכוחה לשבר חומות"
  • היי,
    אחרי הטיפול הראשון נקלט אבל לצערי נפל... כנראה היה הריון מחוץ לרחם
    אין לי ילדים, אני מקווה שבייבי ראשון בקרוב
  • נשמה טובה שלי את יכולה להיתנחם בזה שלפחות את יודעת בוודאות שהרחם שלך יכול לקלוט ולהחזיק הריון
    מקווה שהחודש הקרוב שלך יהיה קליל והבייבי יגיע במהרה

גם לי אין ילדים ואני מחכה לראשון שלי משום מה יש לי 2 דברים שמתרוצצים לי בראש:
    1 שאולי אני לא נושמת נכון בגלל זה הם לא נתפסים { אין לי מושג אם זה קשור} מין הרגשה פנימית כזאת
    2 בגלל שלא קיבתי זריקה של דיקפפטיל ההורמון שלי גבוהה ואז בגלל זה הם לא נתפסים לפני שעזבתי את ביה"ח הציבורי כי נמאס לי מהסחבת שלהם האחות אמרה לי שלא מחזירים לי את העוברים בגלל שההשפעה של הדיקפפטיל נמוגה וצריך להזריק שוב { עשיתי כבר את כל ההכנות להחזרה אבל בבדיקת דם כמה ימים לפני ההחזרה היא אמרה לי} ומאז זה בראש שלי
  • הי, יקירה!
    לא יודעת כלום על הנושא, אבל קבלי
    ובהצלחה בטיפול הבא, אמן שיהיה הטיפול האחרון
  • מותק, המחשבות האלה לא טובות לך ולא טובות גם לי ,
    אני הכי מבינה אותך בעולם תאמיני לי חצי מהדברים שעוברים לי בראש אני מפחדת לספר...
    רק סיפר קטן על כוח המחשבה, אמא שלי ילדה אותי ב18 בלי שום בעיות כפי שאת מתארת לעצמך הריון לא ממש מתוכנן... אחרי היא עשתה טיפולים במשך 10 שנים אני כבר היתי ילדה גדולה ואני זוכרת את זה כתקופה מאוד לא פשוטה...
    היו לה 7 הפלות, אחרי 10 שנים של הזרעות וIVF היא החליטה שמספיק (בגיל 37) חודשיים אחר כך היא נכנסה להריון ויש לה עכשיו בן מדהים! אחרי ההריון שלו היו עוד שני הריונות שהיו לא תקינים ואחריהם היא כבר סגרה את הבסטה.
    מה שאני אומרת שזה שאנחנו חייבות למצוא דרך לצאת מהראש של עצמינו ולשחרר קצת, זה לא אשמתי וזה לא אשמתך ככה יצא וזה מה יש צריך לנסות להתמודד אבל אני מאמינה שצריך להמשיך ולהתנהג גם רגיל...כדי לדבוק בשגרה.
    אני לא מבינה בהורמונים אבל אני בטוחה שאת נושמת מדהים!
    ומורן תספר לך שיש ניסים נגד כל הסיכויים אז אם הוא/היא רוצה הוא/היא ת/ישתרש בכל הכוח ולא משנה כמה נשימות תקחי
    שיהיה לנו בהצלחה עד סוף השנה הריון תקין, בריא ומאושר
  • אמן ואמן לשנינו ולכל בנות הפורום
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה