היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי חזרתי מהבית חולים מפוחדת ולחוצה אני ממש לא יודעת איך להזריק{נתנו לי גונאל F}וגם ממש מפחדת מיזריקות לחוצה בטרוף והבעלול בשנטי וזה מרגיז יותר אוף.......... לפחות מפרקתי מ בשורות טובות לכולנו וחדש מנצח בעז"ה!!!!!!!!!!
8 תגובות
עמוד 1
מותק אין לך מה להיות לחוצה...לא כואב ועדיף שתעשי את זה את לעצמך...קחי לפני זה קרח כמה דקות לאותו מקום ותזריקי...יש לך הוראות שם ואם אני זוכרת נכון יש לך גם דיסק עם הוראות...שיהיה בהצלחה...אולי פעם ראשונה תלכי לאחות ותראי שזה בכלל לא נורא...באיזה אזור את גרה???
בובה, אם את מפחדת לכי לחדר אחיות שיעשו לך שם... כך אני עשיתי. לא יכולתי לסבול את המחשבה להזריק לעצמי שלכן באהבה, מורן......
תות בננה שלום לך יקירתי "עצבות נועלת שערי שמיים תפילה פותחת שערים נעולים והשמחה בכוחה לשבר חומות"
היי,
מצטרפת לבנות ממש אין לך ממה לפחד זה לא כואב וגם נורא פשוט. ואם את מפחדת תלכי לאחיות/ מרל"מ והם ילמדו אותך איך להזריק. ככה אני עשיתי בפעם הראשונה ומהזריקה השניה כבר הזרקתי לעצמי וראיתי שזה ממש ממש ממש לא נורא... בהצלחה
אני ילך מחר בבוקר לאחיות ונראה מה יקרה אני משש משקשקת אף אני עצבנית!!!!!!!!!!!!!!
גם אני מתחילה להזריק היום פעם ראשונה.... שיהיה לנו בהצלחה, אל תפחדי, הלידה כואבת יותר
פשוש"ה מחזיקה לשנינו מליון תעדכני מחר איך הלך לך ההזרקות בהצלחה
יקירתי קודם כל שיהיה בהצלחה, הזריקה הראשונה הכי מפחידה, אם את לא בטוחה לכי לאחות שתראה לך...ומשם תלמדו לבד איך עושים את זה, כי זה יקל עליכם עם הטירטורים...חבל, אם את לא יכולה לעשות לעצמך - שבעלך יעשה..... אחרי שתיהי מקצועית זה ילך חלק מיה שמחכה לחסידה.....