שוב פעם............ די נמאס לי!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מי שזוכרת (ומי שלא) חיים שלי שילשל קרוב לחודש והשלשולים סוף סוף נעצרו לפני כשלושה שבועות.
    בשבוע שאחרי שהם נגמרו, יצאו לו שתי ניבים, וכולנו שמחנו ואמרנו שיופי, זה היה כנראה בגלל השינים.
    ועכשיו- כבר ארבעה ימים שהוא שוב משלשל!!!
    לא משנה מה אני מביאה לו לאכול הוא גם ככה כמעט לא רוצה לאכול כלום, עדיין הוא משלשל שמונה פעמים ביום!
    אז נכון, אפשר להפיל את זה על השינים, אבל הוא יורד המון המון במשקל.
    בדיוק בשבוע שעבר שקלתי אותו והוא שקל 9.190 ק"ג שזה אחוזון מאוד נמוך, משהו כמו 5%.
    עכשיו אם הוא שוב ישלשל הרבה זמן, אלוקים יודע לאן הוא יגיע!
    אפילו אחיינית שלי שהיא בת שבעה חודשים שוקלת כמעט כמוהו!
    אני חושבת שהיום אני לא אעזוב את הרופא עד שהוא יגיד לי מה לעשות.
    מקובל עלי שילדים חוטפים וירוסים בגלל השינים, אבל אם זה וירוס שיגרום לילד נזק לטוח רחוק, אז חייבים לטפל בסימפטום, לא?
    הצילו!!!

מירי, אמא לשתיים וחצי
5 תגובות
עמוד 1
  • וואי איזה סרט!!!
    בהחלט לא נעים! דבר ראשון, לגבי המשקל - אל תילחתי. כל מה שהם מורידים בזמן מחלות הם מעלים בחזרה! אל תדחפי לו אוכל - זה טבעי שלא ירצה לאכול ועדיף שכך - העיקר שישתה.
    תתני לו לשתות קוה - קולה (ולא פפסי וכד' ) תסחטי לו מיץ מלימון שלם ותתני לו את זה - זה מעולה לשילשולים!!! תתני לו 3-4 לימונים ביום!!!

והכי טוב מבחינתי - יש סירופ שנקרא "קל בטן" וכשמו כן הוא!!!! תתני לו (אם אני לא טועה אפשר לרכוש בלי מרשם) כבר אחרי פעם 1 או 2 את תראי שיפור אדיר!!!!!!

תרגישו טוב
  • הסירופ הזה מתאים גם לילדים בגיל שלו (מתחת לגיל שנתיים?)

מירי, אמא לשתיים וחצי
  • תתייעצי עם הרופא. לדעתי קל בטן מתאים בגיל שלו.

איזה מסכנוצ'וק
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • כן הסירופ מתאים לגיל שלו - אני במקומך הייתי מתעקשת לקבל את הסירופ!!!!

ואור - טל צודקת - המים של האורז זה מצויין
    תרתיחי אורז ותתני לו לשתות את המים, וגם האורז המורתח זה טוב לשילשול , תפוחים, בננות

תעדכני
  • את יכולה לקנות "מינרלי" בבית מרקחת ללא מרשם ,זה שתייה שמיועדת לילדים שסובלים משילשולים או הקאות , המינרלי מכיל את כל הויטמינים והמינרלים שהילד מאבד בזמן שהוא משלשל, תתני כל פעם קצת -לגימות קטנות.
    בנוסף יש גם את "הידרן" תבררי גם לגביו, אני השתמשתי רק ב"מינרלי".
    החלמה מהירה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה