כוכב נולד... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בטח גם לכן יצא לשמוע את השירים של כוכב נולד כבר ברדיו..
    נכון ברדיו, בלי כל הטררם מסביב, בלי לראות את החיוך המתוק של עידן עמדי..
    ואת הפרצוף המפחיד של דיאנה..
5 תגובות
עמוד 1
  • תראי, יצא לי לראות ממש מעט תוכניות מהעונה החולפת.
    אני חושבת שיש גבול לכמה "כוכבים נולדים" יש בכלל במדינה שלנו.... איזה כוכב נולד זה? 8? 9? כבר לא עוקבת.... ואני חושבת שמגוון הכשרונות הולכים ומתמעטים... שימי לב שמי שבאמת הצליח הוא מהתוכניות הראשונות.
    לגבי עידן עמדי - ההצלחה של השיר שלו היא יותר נוגעת למילים לכך שהוא באמת שר את השיר מהלב ומחוויות אישיות שלו.. וזה באמת שיר יפה, אבל מפה ל"כוכב נולד"? לגבי דיאנה - מוכרחה לומר שבהתחלה התלהבתי ממנה מאוד ואמרתי שהיא הכוכבת הנולדת היחידה בעונה הזאת הבאמת "סתמית" אבל כל השירים שלה נשמעים אותו דבר, לא? איך צדי אומר: "את צריכה להתייחס לטקסט"! ומספיק לצעוק....
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • אין ספק שכשרואים את ההופעה בעיניים אז יש משהו אקסטרא בהרגשה כלפי השיר והזמר.
    אבל זמר ששר טוב בטלויזיה ישיר טוב גם ברדיו.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.

• אני אישית אוהבת את הקול של עידן למרות החיצוניות שלו
  • לא יצא לשמוע ברדיו רק את דיאנה - ודווקא אהבתי אותה מאד
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • ברדיו ירושלים משמיעים את עידן כללללללללל הזמן (במיוחד בתכנית של עמדי כל יום מ14:00 עד 16:00)
    והוא מדהיםםםםםםםםם, יש לו קול כל כך עדין ומרגש.
    השמיעו גם שיר חדש שלו שאנחנו לא מכירים עדיין והיה כל כךךךךךךך מרגש
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה