בנות הודעה חשובה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קראתי השבוע שג'ינג'ר וקינמון לא ממש טובים למי שרוצה להיכנס להיריון....
    זה מעורר פעילות רחמית ובדרך כלל אומרים לנשים שרוצות להביא את המחזור שלהם לאכול הרבה ג'ינג'ר וקינמון (חליטות ועוד..)
    כמובן שמדובר במעל לכף ביום... אך כשקראתי את זה חשכו עיניי.
    אני לוקחת ג'ינג'רול כתוסף תזונה כל יום.... אני לא מאמינה שיש בזה כמות ג'ינג'ר שגרמה לאי הקליטה שלי אבל עדיין חשבתי שכדאי להגיד לכן את זה....
2 תגובות
עמוד 1
  • הי אבל אם תקראי את מהידע למעלה בשימושון תראי שרשום שם שדוקא כן טוב לשתות תה עם מקלות קינמון לחימום הרחם וכותבדקי היטב את המידע שלך \

בהצלחה
  • יכול להיות שלא הייתי ברורה...
    קראתי את זה באיזשהו פורום כך שזה לא משהו מדעי.... אך עדיין היה לי חשוב לספר את זה כי יכול להיות שזה כן נכון...
    והכוונה היתה לכמות גדולה של ג'ינג'ר וקינמון ...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה