בושה לשאול שאלה כזאת אבל ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• בחיי לא אכלתי דייסה ולא הכנתי ..

אורי בן שנה פלוס ואמרו לי בטיפת חלב היום שהוא יורד במשקל ושאלו האם הוא מקבל מטרנה או תחליף אחר אמרתי שלא..
    לא הכול טוב אבל הכול לטובה !
6 תגובות
עמוד 1
  • הי!!
    זה לא בושה לשאול.....
    דייסה זה ממש פשוט להכין,אני שמה בערך כוס של נוזלים (תמ"ל, או מים,או חלב, או חצי כוס חלב וחצי מים) מוסיפה 3 כפות קוואקר ומערבבת בסיר על הגז, מביאה לרתיחה ולאט לאט זה מסמיך.את יכולה להוססיף פירות מגורדים כמו תפוח או אגס, או צימוקים, להמתיק בקצת סוכר או סילאן או דבש (אם הבן שלך מעל שנה)
    אם את רוצה לתת בבקבוק תעשי את הדייסה דלילה יותר עם יותר נוזלים ואם בכפית-סמיכה יותר ע"י הוספה של קצת יותר קוואקר.
    את יכולה להכין את אותו הדבר עם 3 כפות סולת

יו עשית לי חשק עכשיו לדייסה

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • זו ממש לא בושה לשאול שאלה כזו.
    אני לא אחות אבל אני לא אוהבת ש"תוקעים" סתם אוכל לילד.
    יש סיבות רבות בגללן הילד מרזה או לא מעלה במשקל - אחת מהן היא שילד שמתחיל ללכת מוציא הרבה יותר אנרגיה ולכן לא עולה בקצב העקומות גדילה.
    אם זה המצב - לא הייתי מוסיפה את הדייסה.
    הוא מקבל את כל אבות המזון הויטמינים והמינרלים שהוא צריך?(כי בד"כ המטרנה משלימה את מה שלא מקבלים מהאוכל)

• רעותי מקסימה- תודה רבה הההה רבה רבה

מתה עלייך

• היי

זה העניין שהוא לא מקבל מטרנה
  • אני פריקית של דייסות! מכינה כמעט מכל דבר!
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • אגב, גם אצלי לא אכלו מעולם מטרנה ושום תחליף חלב או דייסת מטרנה... בשביל מה? יש את הכל בטבע
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה