בנות מה אתן חושבות??.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי חברה שכבר הרבה שנים בטיפולים ואף פעם לא נכנסה להריון.כבר שנה היא בהפסקה. במחזור אחרון הזריקה לעצמה פיוריגון 200 במשך 5 ימים.היו לה 5 זקיקים והם עשו את זה באופן טבעי. כרגע יש לה איחור של שבועיים.אתמול עשתה בדיקה ביתי וזה שלילי אבל יש לה עייפות ובחילות לפעמים ויש לה דימום קל שלא מדגבר למחזור...האם זה הריון ואחרי שבועיים איחור בדיקה ביתי "משקרת"???? אני אומרת לה שכן...שהיא חייבת בדיקת דם והיא לא מקשיבה לי...מה אתן אומרות???היא חושבת שפשוט יש לה איחור בגלל הורמונים (היה לה ככה בעבר)...מה ???
11 תגובות
עמוד 1
  • בדיקת דם .......

דחוף
    "הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • היא הזריקה על דעת עצמה?
    בכול אופן בדיקת דם!
  • כן.היה לה בבית והזריקה לעצמה...
  • לא הייתי ממליצה להזריק על דעת עצמך !
    איך היא יודעת שהיו לה 5 זקיקים?
    בכול אופן הייתי ממליצה על בידת דם
  • היא הלכה לעשות מעקב זקיקים...
  • ראיתי מה שד"ר ישי כתב לך בדיקת דם ללא ספק!
  • בחורה אמיצה...מזכירה לי מישהי
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • אז ככה...חברה שלי עשתה אתמול בדיקת דם וזה שלילי אבל מיום ראשון יש לה דימום חזר וחולשה ...בלי כאבי מחזור כמו שהיא רגילה תמיד. לא היה לה כזה דבר אף פעם...בנות מה זה ישול להיות??? צלצלה עכשיו אליי בוכה שהיא מאוד חלשה ומדממת ....לא ידעתי מה להגיד לה...אף פעם לא קרה לי כזה דבר....רק אמרתי לה שצריך ללכת לרופא לבדוק:אולי היה הריון אולי ציסטה אולי ....לא יודעת מה להגיד לה.. מה אתן חושבות???
  • אני לא ממש יודעת מה זה יכול להיות אבל לדעתי צריך בדיקת רופא..
    http://www.holdthatpic.com/[/url
  • אני רוצה להבין משהו, היא גם נתנה לעצמה אוביטרל על דעת עצמה?
    כי אני הבנתי שבטיפול, במידה ולא נותנים אוביטרל, וכל זקיק מבייץ מתי שבא לא,
    אז לא תמיד זה ביוץ טוב שיכול להפרות....

ולגבי החברה שלך...אם יש דימום זה בטח המחזור,

מיה שמחכה לחסידה.....
  • גם אני אמרתי לה את זה....אני לא הייתי מסוגלת לעשות את זה בלי רופא....תודה בנות...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה