מצטרפת חדשה/ישנה אליכן :-) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• היייי
    אני מצטרפת אליכן בנות במסע אל ההריון הנכסף.
    הייתי חברה בפורום כאשר הבאתי את הילד הראשון ועכשיו אני חוזרת.
    מאחלת לכולן שהות קצרה ביותר בפורום הזה
    יש לי כמה שאלות שחשבתי שאני אדע אבל כבר הספקתי לשכוח..

אני מתחילה עם סיבוב אחד של איקקלומין + הזרעה במידה וזה לא יעבוד ( מה שהרופאה שלי חושבת) אני אעבור לזריקות!!! אמלללההה
    במידה וספירת הזרע של בעלי לא תהיה טובה אז נתחיל ישר בIVF
    אני כל כך מפחדת מזה..
    את ההריון הראשון השגתי עם איקקלומין, נראה לי שרק מתוך פחד מהזריקות
    טוב, לשאלות שלי:
    את הכדורים לוקחים ביום החמישי למחזור האם זה משנה אם המחזור היה מאוד חלש ביומיים הראשונים?
    אני צריכה לחזור לרופאה אחרי שסיימתי ואני אמורה לסיים ביום שישי והיא מקבלת הכי קרוב ביום שני, האם זה מאוחר מידי?
    ועוד דבר היא הביאה לי טופס לעשות בדיקת דם להורמונים מתי אני אמורה לעשות את זה? היא לא אמרה לי רק אמרה לי לצלם את זה להמשך (אופטימית הא.. )

יצא לי ארוךךךךך
    התגעגעתי :-)

יום מקסים ולילה טוב לכולן
    כל אדם אוהב את מה שרכש בצער ובייסורים, לכן אוהבות האמהות את ילדיהן באהבת-יתר, למעלה מן האבות, כי יודעות הן צער ההריון והלידה.
    - אריסטו
5 תגובות
עמוד 1

• בוקר טוב :-)
    אני אשמח אם תוכלו לענות לי להודעה שלי
    ועוד שאלה קטנה..
    האם זה נורמלי שאיקקלומין עושה כאבי ראש?
    כל אדם אוהב את מה שרכש בצער ובייסורים, לכן אוהבות האמהות את ילדיהן באהבת-יתר, למעלה מן האבות, כי יודעות הן צער ההריון והלידה.
    - אריסטו
  • היי מתוקה

לצערי אין לי תשובה בשבילך
    לא טופלתי עם איקקלומין

שיהיה לך המון בהצלחה

הכל זה מלמעלה... בעזרת השם הריון במהרה
  • הי מותק,
    ברוכה השבה שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

• תודה שני
    אני זוכרת אותך מהפורום
    שמחה לראות שאת אמא כבר

- אריסטו
  • שלום לך!
    לצערי, אין לי תשובות לתת לך. טוב שלמורנוש יש.
    בכל מקרה רציתי לאחל לך המון בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה