שאלת הנקה ושאיבה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תגידו אם אני רוצה לשאוב בקבוק אחד ביום שיהיה למצבים שאני יוצאת מהבית וכאלו
    איך אני עושה את זה?
    בעקרון אני מניקה כל שעתיים וחצי - שלוש
    [
8 תגובות
עמוד 1
  • אהובה,

• את שואבת באמת אחרי כל ארוחה , יצא לך מלא חלב
    אני הייתי מקפיאה את המנות. שאבתי 50CC לפני ואת מה שנשאר אחרי. הקפאתי הרבה מנות כי יצאתי ללמוד אחרי 3 שבועות.
    אבל אני ממליצה לך להקפיא איזה 10 מנות של 180 על בטוח. חלב יכול להיות בהקפאה כחצי שנה
  • אצל שחר היתי שואבת מיד אחרי הנקה את השאריות וככה נשאר בקבוק אם צריך

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • את יכולה לשאוב כשהוא תופס שינה ארוכה,
    בעיקרון ככול שתשאבי יותר אז יהיה יותר חלב

• אני הייתי שואבת ב11:30 בלילה, היא היתה הולכת לישון ב21:00ו קמה ב1.
    אבל עכשיו היא ב"ה אוכלת מוצקים בבוקר אז אני שואבת בזמן הזה- הכי נוח וכיף.

]
  • טוב עברנו לילה ללא שינה
    לא יודעת מה קרה לעידו אבל הוא לא ממש רצה לישון וינק כל שעתיים כמעט
    ובאחד הצדדים ממש כואב לי שהוא יונק יש לי שם חתך אני שמה את המשחה היא עזרה מאוד לצד אחד אבל לשני פחות אז יש לי צד אחד גדוש ואחד גדוש יותר אני אנסה לשאוב עכשיו
    אז לפי מה שאתן אומרות אם אני אשאב כל יום אחרי היניקה של הבוקר אחרי שעה אני יכולה לשאוב בקבוק?
    אגב איך אני יודעת כמה הוא אמור לאכול מבקבוק? אני הרי לא יודעת כמה הוא יונק בכמויות

[
  • היי...

כמובן - את יכולה לשאוב מתי שאת רוצה כמה שאת רוצה (כמה שיוצא) רק תשתדלי לא בסמוך לארוחה כדי שישאר משהו גם לילד
  • תודה מותק
    כן בעקרון אני לא רוצה להשתמש בזה סתם ככה רק למצבים שאני צריכה לצאת מהבית וכו....
    שאבתי ויצא לי 120 מ"ל בערך ויש לי עוד שעה וחצי להנקה - יכולתי לשאוב עוד ואבל השארתי
    טוב לדעת שאני יכולה לצרף חלבים מאותו יום מעולה!!!
    תודה רבה על העזרה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה