בנות עזרה... האם יש משהי שהתינוק שלה עבר פיזיוטרפי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לנו סוף סוף תור אחרי המתנה ארוכה... פתאום נכנסתי ללחץ מה עושים להם שם? זה לא כואב???? שוט לירז היא כזאת פיצית וכל דבר היא בוכה אפילו כשאני מלבישה אותה ומושכת לה קצת באתבעות היא בוכה... מה עושים שם??

14 תגובות
עמוד 1
  • אין לי מושג אבל לא נראה לי שהם מכאבים אותם
  • אני עברתי עם יעל מגיל חודשיים וחצי עד גיל שנה.
    מה הסיבה ששלחו אותך ?

ליעל היו בעיות בצוואר...טורטיקוליס היה לה ועבר בעזרת המון תרגילים.

לזיכרו של יניב ירפאל ז"ל
    http://www.youtube.com/watch?v=R-7H_cCxXeM
  • מה פתאום כואב, הם נהנים מאוד, אצלי כולם עברו את התחום הזה
    למעט שי ומתן (רצו עם מתן בהתחלה אבל התחמקתי) ממש נחמד
    ויתנו לך טיפים איך לעבוד איתה בבית
    שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר

גל

מאי

טל

שי

מתן
  • פזיוטרפיה לתינוק לא כואב אני הייתי שליה היתה קטנה זו מאוד עוזר להם

• גם לנו היה טורטיקוליס והוא עבר לה בעצמו.... היא גם כשהייתה בת חודשיים היא לא ממש הרימה את הראש ולא התהפכה בגללל האמת היא התחילה לעשות הכל לבד אבל כל פעם יש כאילו התקדמות ונסיגה.... וחיכנו המון זמן עד שסוף סוף קבעו לנו תור.... אז אני בכל זאת רוצה ללכת

• אני הייתי עם ליאבי מגיל שבועיים בפיזוטרפיה ,נתנו לנו המון תרגילים וליאבי נהנה
    [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif
  • גם אני הייתי בפזיותרפיה עם הודיה כי בגיל 8 חוד' הרופא נלחץ שהיא לא זוחלת ולא מתיישבת..
    אני חושבת שהיה אפשר לחכות עוד קצת ולתת להכל להתפתח בצורה טבעית..

אבל בסה"כ היה לנו מאוד כיף בפזיותרפיה, היתה לנו פזיותרפיסטית עדינה וחמודה וזה עזר לה מאוד!!
    זה היה שעה של רוגע ולמידה, לי ולהודיה..
  • הודיה למה הרופא נלחץ??. אצלי ליאל בכלל לא זחל כשהיה קטן.. פשוט דילג על השלב הזה ולא קרה כלום....

• כי הוא היה רופא לחוץ!!
    הוא אמר לי- מה?!? לא זוחלת בגיל 8 חוד'? הזמין אותנו לביקורת שוב בגיל 10 חוד' וראה שאין התקדמות אז ישר שלח לפזיותרפיה..

בגלל זה אני אומרת שלפי דעתי היה אפשר לוותר..
    אבל היה נחמד!
    "וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים,
    אוהבי ה', יראי אלוקים.
    אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים..
    ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים,
    ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
  • לא הבנתי....
    מה הסיבה ששלחים אותך ?
    כמושרשמתי לך ליעל היה טורטיקוליס...וטיפלנובזה בזמן - למזלי כי אם לא... זה משפעי על זחילה-הליכה ובעתיד כתיבה.

לא כואב בכלל.... ויעל מאוד נהנתה
    לזיכרו של יניב ירפאל ז"ל
    http://www.youtube.com/watch?v=R-7H_cCxXeM
  • אנחנו היינו כי דנדוש גם לא זחלה לא ישבה לא עמדה בסוף בגיל שנה וארבעה חודשים זחלה על שש וישבה מגיל 8 חודשים זחלה גחון עד אז היתה מתגלגלת ממקום למקום (אמרו שהגלגול זו טכניקה יותר מסובכת) בסוף היא הולכת רצה יושבת עושה הכל (חוץ מלקפוץ) בסוף כולם עושים הכל

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

• אנחנו היינו עם אביגיל.
    היא דווקא מאוד נהנתה.
    עושים כל מיני תרגילים שהם בעצם משחק עבורם.
    לפעמים עושים דברים שהם לא אוהבים, כמו למשל לשכב על הבטן והתינוק לא אוהב, אז הוא בוכה.
    אבל בדרך כלל הם נהנים מאוד
  • דווקא לירז אוהבת לשכב על הבטן והיא שוכבת המון אפליו משחקת ומנסה לזחול על גחון חחח...

• סתם נתתי דוגמא.
    כאילו הכוונה שלפעמים עושים שם דברים לא נעימים, אבל לא נורא. זה הרי בשביל ללמוד, וזה קשה לפעמים.
    אבל הכל ברוח טובה ובצורת משחק

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה