פוליציסטית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה זה אומר שחלות פוליציסטיות ?
    עשיתי אולטרסאונד זקיקים והרופא כתב שחלה ימנית : פוליציסטית
    שחלה שמאלית : פוליציסטית .
    אני מקבלת מחזור כול חודש יש ביוץ אז איך אני יכולה להיות פוליציסטית ?
11 תגובות
עמוד 1

• מה הן שחלות פוליצסטיות?
    השחלות הן האבר בו מצויות הביציות של האישה. שחלות פוליציסטיות מאופיינות בכך שהן גדולות יחסית (פי 1.5 עד פי 3) ומכילות מספר גדול של זקיקים או ציסטות קטנות

מקווה שעזרתי
    "עצבות נועלת שערי שמיים תפילה פותחת שערים נעולים והשמחה בכוחה לשבר חומות"
  • בדרך כלל במהלך הביוץ של האישה בשחלה ישנם מס' וזקיק אחד מוביל גדול שמתפתח ומגדל בתוכו את הביצית וכשהוא מתבקע פורצת ממנו הביצית - דבר הנקרא - ביוץ . בשחלות פוליצ'יסטיות, ישנם הרבה זקיקים קטנים שממלאים את השחלה מה שלא מאפשר להתפתחות זקיק מוביל גדול ( שבתוכו נמצאת הביצית ), כך שברוב המקרים לא יהייה זקיק דיי גדול כדי לגרום לביוץ.
    אורי ונועם שלי... אהבת חיי !!! אמא אוהבת אתכם הכי בעולם !!!
    שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

• בדיוק מה שהבנות אמרו
    שיהיה בהצלחה

כל אדם אוהב את מה שרכש בצער ובייסורים, לכן אוהבות האמהות את ילדיהן באהבת-יתר, למעלה מן האבות, כי יודעות הן צער ההריון והלידה.
    - אריסטו
  • אבל בחיים לא אמרו לי שאני פוליציסטית מה פתאום זה מופיע?
    והאם זה יכול להרוס את הטיפול ?
    ומה הכוונה זקיק מוביל הרי אני צריכה כמה וכמה שיותר !?
  • רעיה, מה אמרו לך עד עכשיו שהבעיה אצלך?
  • זרע חלש וfsh גבוהה שזה אומר שהרזרבה השחלתית שלי נמוכה
    אני בת 27 אבל כמו אישה בת 35!!!!
    מקווה שהם טועים
  • כמה FSH יש לך ביום ה-3 למחזור (בפרופיל ההורמונלי)?
  • אני לא זוכרת !

• אני יודעת שאני פוליציסטית כבר מגיל 18...
    המחזור לא היה סדיר והיו לי כאבים בשחלה שהתסבר שנבע מציסטה בשחלה, בגלל השחלות הפוליציסטיות.
    מוזר שרק עכשיו את יודעת על זה, לא היו לך בעיות עם המחזור לפני כן?
    כל אדם אוהב את מה שרכש בצער ובייסורים, לכן אוהבות האמהות את ילדיהן באהבת-יתר, למעלה מן האבות, כי יודעות הן צער ההריון והלידה.
    - אריסטו
  • אז זהו הרופא הסביר לי !
    אני לא פוליציסטית הוא רשם ככה כי השחלות עם הרבה זקיקים !
    הוא שפוי? הרי ברור שיהיו זקיקים אני אולי עושה הפריה ?!
    מצבי היה לא טוב אם לא היו זקיקים !

• אם ככה אז מעולה!!

- אריסטו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה