סתם קשה לי להיפרד מהפורום הזה....משהו אישי ממני - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות.. אני חייבת לציין שכל כך כל כך נקשרתי לפורום הזה ולכל הבנות כאן. וממש קשה לי לעבור לפורום השכן אחרי שברוך השם אני בהיריון.. אני מאחלת לכולכן המון בהצלחה, אני חייבת להגיד לכם משהו קצרצר.. נקלטתי להיריון ברוך השם אחרי 5 שנים, בלי שום בעיות בבדיקות. לא אצלי ולא אצל בעלי. הכל היה תקין ומשום מה מלמעלה לא נקלטתי. כל תלוי באבא שבשמיים. עד לפני חודש שכרנו דירה כמעט 4 שנים. בחודש שעברנו לבית שקנינו....הפלא ופלא נכנסנו להיריון. אלוקים יודע מתי בדיוק הזמן, אז עם כל הקושי והכאב של הזריקות תהיו חזקות- זה שווה כל רגע. האוצר הקטן שגדל לכן בבטן ממלא את כל הריק של כל השנים אחורה. תאמינו לי שברגע שוכחים הכל!!!!!!! ואני אומרת הכל!!! תזכרו משפט אחד מהתנך: "ולשרה לא היה ולד.." לא מדובר על בעיות שהיו לשרה אמנו, פשוט לא היה לה רחם לתינוק, לא היה לה בית לגדל בו תינוק. ואלוקים הכל יכול נתן לה הדבר הגדול ביותר - להיות אמא!!! כי כשאלוקים רוצה הוא יכול להוציא ילד מהקיר! ותאמיני לי אישה יקרה אלוקים רוצה לשמוע אותך עוד קצת בוכה ומתפללת אליו עד שיתן לך את הסיפוק הגדול- להיות אמא. טל תשכחי להתפלל! בהצלחה יקירות שלי..
והלוואי שיתגשמו כל משאלות ליבכן לטובה.
6 תגובות
עמוד 1
את לא חייבת לעזוב אותנו !!! אנחנו פה לא רק להתבכיינות אלא גם לשמחה ! שיהיה מזל טוב ותבשרי לנו בשורות טובות !
"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
את כ"כ מקסימה!ריגשת אותי בשוררות טובות והמשך הריון קל ומהנה
אמן ואמן שכל משאלותינו יתגשמו לטובה אמן ואמן "עצבות נועלת שערי שמיים תפילה פותחת שערים נעולים והשמחה בכוחה לשבר חומות"
הכל זה מלמעלה... בעזרת השם הריון במהרה
שמחה יקרה! את לא חייבת לעזוב. אין כמו הפורום הזה בכל מקרה שיהיה המשך הריון קל, תקין, כיפי ומשעמם וריגשת ריגשת ריגשת