מישהי זוכרת... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה עושים בגיל שנתיים ו4 חודשים בטיפת חלב?
    אמרו לי חיסון ותקשורת
    מה זה תקשורת? שידברו איתה בטלפון בשביל מה אני צריכה להיגרר לשם.
    מה עושים בכלל בבדיקת תקשורת.
    ואיזה חיסון עוברים? זה עושה תופעות לוואי?
6 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שאת חיסון הדחף של צהבת עושים
    ושידברו איתה בטלפון באמת
  • סיוי
    מה המצב

אני בטוחה שלהב צקשרת מצוין

אך עגין לכי תעשי את זה בלי להתעצל

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • הפטיטיס A נראה לי. גם לנו יש תור עוד מעט

• לגבי החיסון ענו לך..
    הבדיקת תקשורת זה בדיקה שהאחות עושה ובודקת את רמת התקשורת של הילדה..
    יש לה כמה שלבים, אני אכתוב לך מה אני זוכרת..
    * היא מניחה בפניה מס' פריטים- מזלג, בובה, בלון וצבע. ומבקשת ממנה שתביא לה את הבלון נגיד..
    *היא רוצה לראות שהיא מספרת מה היא רואה בתמונה- היא מניחה בפניה תמונה מספר ושואלת אותה שאלות על התמונה
    * היא מניחה לידה בובה ועוד כמה פריטים ושואלת אותה איך הבובה שותה (מכוס) והיא מבקשת שתתן לבובה לשתות..

הודיה לא שיתפה פעולה עם אף חלק בבדיקה.. ממש לא רצתה להוציא הגה ליד האחות!
    אבל בגלל שהאחות ראתה שכשהיינו בחוץ הודיה דיברה וכן הביעה את עצמה ואמרה משפט עם יותר מ- 3 מילים, אז היא העבירה אותה!
    מזל..
  • בדיקת תקשורת..הם שואלים את הילד שאלות..רואים איך הוא עונה איך הוא מגיב...אם הוא קשוב ועונה מיד...אם הוא מרוכז...אם יש לו מילות שייכות...על של וכאלה..
    למשל מראים לו ילד יושב על כיסא
    היא שואלת אותו מה הוא רואה בתמונה ובעצם רוצה שהוא יענה לה את מילה השייכות....ילד יושב "על" הכיסא...
    יבקשו ממנו לזהות פריטי ולהצביע עליהם . הפעוט יתבקש גם לספר מה הוא רואה בתמונות שונות, לבדיקת הבעה חופשית. הציפייה היא שילדכם יחבר לפחות נושא ופועל, לדוגמה: "הילד אוכל", "בנות משחקות" וכו'.

• חיסון צהבת
    ובדיקת תקשורת כמו שפיתוש רשמה- מציגים כרטיסיות לילד עם תמונה
    לדוגמא ילד יושב בכסא אוכל ואוכל מרק - הילד צריך לספר מה הוא רואה.
    או שהיא נותנת חפצים והוא צריך לעשות שייכות מסרק זה לשיער וכו'
    אצלנו אריאל לא שיתף פעולה בהכל כי הוא היה אחרי הגן וכבר היה רווי ובכל זאת עבר את הבדיקה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה