אולי זאת שאלה טיפשית אבל אני לא מבינה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • השאלה שלי איך אני יכולה לחשב מתי יש לי ביוץ??....איך זה עובד מחשבון ביוץ??....אני פשוט לא מבינה{אולי בגלל שאני לא מקבלת מחזור אז אני לא יכולה לעקוב אחרי זה?.}...אבל בעיקרון איך זה עובד?...כי אני קניתי את ערכת הביוץ וכול הזמן אני רואה 2 פסים
7 תגובות
עמוד 1
  • בעיקרון את מקבלת ווסת, ומהיום שקבלת סופרת כ-14 יום לביוץ.
    המחשבון ביוץ סופר איזה 18 יום מיום הווסת, הרופאה אמרה לי לספור 14, כך שאני מקיימת יחסים בימים האלה כדי לכסות את כל האופציות...
    לגבי המחזור שלך והערכת ביוץ, אני מקווה שאת בטיפול בנושא הזה כי אם הערכה מראה לך 2 פסים אז בטח יש איזה הורמון שמשתולל אצלך וזה גורם למקלון "להתבלבל"...
    מקווה עזרתי במשהו...
    בהצלחה!

sOsHi
  • הביוץ מתרחש 14 יום לפני הווסת הבאה,
    לא נכון לספור 14 יום מתחילת הווסת,
    למה?
    בגלל שיש בנות שהמחזור שלהן לא מתרחש כל 28 יום, אלא כל 30 יום...
    לבחורה כזו, הביוץ לא מתרחש ביום ה14 של המחזור, אלא ביום ה16 של המחזור
    (כאמור...14 יום לפני הופעת הווסת הבאה)
    אם המחזורים שלך לא קצרים, כלומר 26 ימים ומעלה...
    עליך לקיים יחסים החל מהיום העשירי - יום כן יום לא....בכדי לכסות את חלון הפוריות שלך....
    מיה שמחכה לחסידה.....

• מסכימה עם מיה
    בנוסף מקלון הביוץ צריך להראות לך 2 פסים, כאשר 2 הפסים שווים בצבע זה אומר שאת מבייצת
    אם אחד מהם כהה יותר מהשני אין ביוץ
    אם יש לכם כח מציעה לכם החל משבוע לאחר סיום הווסת לעבוד יום כן יום לא..

בהצלחה

כל אדם אוהב את מה שרכש בצער ובייסורים, לכן אוהבות האמהות את ילדיהן באהבת-יתר, למעלה מן האבות, כי יודעות הן צער ההריון והלידה.
    - אריסטו
  • היי אלונה,
    גם לי הייתה בעיה לזהות ביוץ, והמקלון כל הזמן היה מראה לי 2 פסים...
    אחרי שהתייאשתי מהמקלונים (וזרקתי מלא כסף) פשוט הלכתי לרופא והוא הצליח לאתר לי את הביוץ, - עקבתי אחרי ההוראות שלו ובאותו החודש נקלטתי...
    עזבי את המקלונים וקבעי תור לרופא נשים שלך, מה יש לך להפסיד...?
    שיהיה לך המון בהצלחה,
  • תודה.... מחר יש לי תור לרופא.... נראה מה הוא יגיד לייי למרות שהרופא הזה כזה מגעיל.... וניסתי להחליף אותו אבל שאר רופאי הנשים עובדים בשעות הבוקר בימי השבוע בזמן העבודה...וזה הרופא היחיד שעובד בימי שישי שאני יכול ללכת אליו... אני כבר לא יודעת מה להגיד לו כול הזמן שאני בא אליו הוא אומר אין מה לעשות עשינו לך אולטרסונד והכול תקין אל תידאגי תיקחי הורמונים ואני לא רוצה להתחיל לקחת הורמונים זה ממבאס אותי .... לא בא לי להתחיל להשמין כמו איזה כדור...כי ראיתי את אחותי שהייתה לוקחת הורמונים היא השמינה מאוד... מה אני ייעשה אני פשוט כבר לא יודעת אני מתוסבת אם עצמי..וקשה לי ואני לא מבינה מה קשה לי.... אני יודעת שסיבכתי כאן את כול העניין ..אבל מאוד קשה להיפתח ואין לי למי להיפתח... כול דבר שאומרים לי אני מתפוצצת ורבה אם כולם בעלי אפילו לא יכול לדבר איתי שיגעתי אותו כבר...הוא מנסה לעשות הכול ואני כול הזמן רק רבה איתו...מה אני יעשה אני לא יודעת אני כול כך מפחת להתחיל לעשות הפריות... מה יהיה בהמשך ..איך אני ייקלט...ולמה כול כך קשה להיקלט...יש כאלה שאומרים לי שהעבר שלי הוא זה שמפריע לי ואולי יש מישהו שכועס אליי ובגלל זה אני לא נקלטת .. אבל כול מי שהייתי איתו כבר היתחתן והם התקדמו בחיים למה אני לא יכולה........ אני פשוט מיואשת ואני לא יודעת ההרגשה המגיעלה שייש לי לא נותנת לי מנוח .... אני לא מצליחה לישון לאכול אני לא רוצה ...פשוט אני לא רוצה כלום... לא יודעת פשוט לא יודעתתת
    אני מצטערת על המגילה אבל הייתי חייבת לרשום הכול והכול ייצא לי לבד בכלל בלי קשר

• אלונה הגעת למקום טוב לשפוך ולשתף
    אל תלחצי, תהיי רגועה כמה שאת יכולה.
    אם את לא מרוצה מהרופא נשים שלך לדעתי עדיף לך להחליף, אפילו אם זה בשעות הבוקר, כי חשוב מאוד שאת והרופא תבינו אחד את השני ושתוכלי לדבר איתו.
    תנסי לשבת עם בעלך בשקט ולדבר איתו על מה שבלב שלך, תשתפי אותו, תתיעצי איתו.
    מקווה שהכל יסתדר לך ולא תגיעי לשלב של טיפולים

כל אדם אוהב את מה שרכש בצער ובייסורים, לכן אוהבות האמהות את ילדיהן באהבת-יתר, למעלה מן האבות, כי יודעות הן צער ההריון והלידה.
    - אריסטו

• אולי הקישור הזה יעזור http://www.yoledet.co.il/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92409
    יש אותו בפורום ב"דביק" (בקשה מהבנות בפורום מנסים להכנס להריון)

- אריסטו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה