איך אני מתרגשת :-) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול אני ובעלי הגענו להחלטה שהגיע הזמן להרחיב את המשפחה (יש לנו כבר ילדה אחת )

וכמה שאלות לי אליכן:
    1. כמה זמן לקחתן חומצה פולית?
    2. התחלתן לנסות מיד אחרי שהפסקתן את הגלולות או שנתתן לגוף להתנקות זמן מה?
    3. נשארו לי עוד 4 גלולות לסוף החודש ומהתרגשות ממש לא בא לי לקחת אותן - אפשר להפסיק נכון?
7 תגובות
עמוד 1
  • בוקר טוב!
    אני לא הספקתי לקחת חומצה פולית לפני ההריון אבל אני לוקחת אותה בלי הפסקה כבר חודש חמישי.
    נקלטתי בחודש הראשון בלי גלולות, למרות שכולם המליצו לי לקחת פסק זמן ולהתנקות, אצל כל אחת זה אינדיווידואלי.
    ממה שאני יודעת אומרים שצריך לסיים את החפיסה לפני שמפסיקים, זה גם יסדר לך את המחזור.

המון, המון בהצלחה!
    [url=http://www.mamaibebe.com][/url
  • דבר ראשון, בהצלחה ומאחלת הריון מהיר!
    1. חומצה פולית: אני לוקחת כבר חצי שנה, הרופאה אמרה לי שצריך לקחת כשאת מחליטה להתחיל לנסות ובמהלך כללללל ההריון! אני קונה בסופר פארם (בבית מרקחת) 400 מיל' וזה עולה 16.00 ש"ח בערך ל-3 חודשים.
    2. אני התחלתי לנסות מיד עם הפסקת הגלולות, אם אין לך דימומים כתופעת לווי אז אין סיבה לא להתחיל לעבוד על זה מייד, לדעתי.
    3. אני הפסקתי לקחת ונשארו לי 3, זה כאילו את מקדימה את המחזור, בטח יצא לך לשחק קצת עם בגלולות כמוני (לחתונה, לחופשה וכו')...לא קורה כלום אם את משאירה 4 גלולות בחפיסה.

ממליצה לך בנוסף, לקנות ערכות ביוץ כך תדעי מתי הביוץ שלך אחרי כל הבלאגנים של הגלולות.

בהצלחה!!!
    sOsHi
  • מתרגשת בשבילך

חומצה פולית תקחי תכף ומיד :)
    וגלולות תפסיקי תכף ומיד

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • היי,
    אני ממש מבינה לליבך כי גם אנחנו עכשיו מתכננים את הסיבוב השני...
    מאחלת לך המון הצלחה ושיהיה בקלות.
    ואל תשכחי לעדכן אותנו בקרוב...
  • תודה בנות
    בסוף הפסקתי את הגלולות ברגע שהחלטנו. התחלתי כמובן חומצה פולית.
    יש לי הפרשות חומות עכשיו אז אני מאמינה שכל רגע אני צריכה לקבל
    איזה התרגשות. דווקא מתאים לי עכשיו תאריך אחרון של מחזור.
    בגדולה שלי התאריך האחרון היה 21/10
  • אם ככה כל מה שנותר זה לאחל לך ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!
  • אני מכירה את ההרגשה הזאת כאשר מחליטים לשהגיע הזמן לעוד תינוקי

[[[

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה