שאלה!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות :)
    יש לי שאלה... אחרי קיום יחסי המין אני שוכבת 10 דקות או 20 דקות אבל כשאני קמה ישר הכללללל יוצא החוצה... אבל מלא...
    מה זה אומר? שהזרע לא הספיק לעלות למעלה לביצית?

לייה
8 תגובות
עמוד 1
  • מה שנשפך זה נוזל הזרע. הזרעים כבר שחו במעלה צוואר הרחם...
  • שלום לך... אני ממליצה לך לנסות גם לא לקום מהמיטה חצי שעה ולהניח מתחת לירכיים כרית. שיהיה בהצלחה

יסמין
  • אם שכבת 20 דקות עם רגליים למעלה, וטוסיק מעל כרית...
    תיהי בטוחה שהזרעים הגיעו לאן שצריך...
    מה שיוצא זה השאריות, וכל מה שמסביב...
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • עוד טיפ מהרופא נשים שלי:
    לשכב על הגב עם הרגליים מקופלות וצמודות לבטן, ולהשתדל לא לרוץ ישר לשירותים לפיפי (מה שהייתי נוהגת לעשות בדר"כ....)
    שיהיה לך בהצלחה
  • אני לא יודעת כמה זה עוזר ועוד חצי שעה וכריות ורגליים למעלה 10 דק' ..מה יגידו הבנות שבכלל לא מצפות ולא מתכננות ואלה שנקלטות כאשר ההריון בכלל לא רצוי(רווקות,בנות עשרה וכו'..)..והן עושות בדיוק את ההפך בלי לחשוב,לא מרימות רגליים ,עושות פיפי ישר,לא שמות כריות וכו'..ודווקא הן נקלטות וזה בא להן בבום בלי שחשבו על זה בכלל .....תחשבו על זה.
    אבל בכל מקרה אחותי ,אני איתך וכולנו רוצות ומצפות ...בהצלחה !!!

מיטל
  • כי הן לא בלחץ..אוףףף
  • תודה רבה בנות מקסימות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    בדיוק עכשיו חמתי שאלה אותי "מה קורה? יש איחור?" אוווווווווווווווווווווווףףףף נמאס לי לשמוע את זה!!!!!!!!!

לייה
  • אני זוכרת שגם אני בזמנו שאלתי את השאלה הזאת

[[[

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה